Indstillinger for beskyttelse af browser og mod indtrængen

Med Beskyttelse mod indtrængen scannes al ind- og udgående netværkstrafik på computeren, hvorefter disse oplysninger sammenlignes med et sæt angrebssignaturer. Angrebssignaturer indeholder oplysninger, som bruges til at identificere en hackers forsøg på at udnytte en kendt svaghed i et operativsystem eller program. Med Beskyttelse mod indtrængen beskyttes computeren mod de mest almindelige angreb fra internettet.

Hvis oplysningerne svarer til en angrebssignatur, kasseres pakken automatisk, og forbindelsen til den computer, der har sendt dataene, afbrydes. Dette beskytter computeren mod på nogen måde at blive berørt.

Med Beskyttelse mod indtrængen registreres og blokeres mistænkelige netværksaktiviteter på baggrund af en omfattende liste over angrebssignaturer. Norton-programmet kører LiveUpdate automatisk for at holde listen over angrebssignaturer opdateret. Hvis du ikke bruger Automatisk LiveUpdate, skal du køre LiveUpdate en gang om ugen.

Norton-programmet rummer også funktionen Browserbeskyttelse, der beskytter browseren mod skadelige programmer.

Browserbeskyttelse kan bruges i Internet Explorer 7.0 og nyere versioner samt i Firefox 10.0 og nyere versioner.

Med øget brug af internettet er din webbrowser mere udsat for angreb fra skadelige websteder. Sådanne websteder registrerer og udnytter sårbarheder i webbrowseren til at overføre malwareprogrammer til din computer uden dit samtykke eller viden. Disse malwareprogrammer kaldes også drive-by-downloads. Norton-programmet beskytter din webbrowser mod drive-by-downloads fra skadelige websteder.

Indstillingerne for Indtrængen- og browserbeskyttelse har også en Oplysninger om downloads funktion til at beskytte computeren mod usikre filer, som du downloader. Oplysninger om downloads leverer oplysninger om klassifikationsniveauet for alle eksekverbare filer, som du downloader med webbrowseren. Oplysninger om downloads understøtter kun downloads via HTTP-protokollen, browseren Internet Explorer 6.0, Chrome 10.0 eller nyere og Firefox 3.6 eller nyere. De oplysninger om omdømmet, som Oplysninger om downloads leverer, angiver, om det er sikkert at installere den downloadede fil. Du kan bruge disse oplysninger til at afgøre, om du vil installere den eksekverbare fil.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v7733445_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016