Opret en cloudboks i Nortons sikkerhedsprogram

Du kan oprette en cloudboks i Norton Internet Security, Norton 360 eller klienten til Norton Identity Safe og gemme dine Identity Safe-data. Identity Safe-dataene gemmes i en cloudboks ved hjælp af din Norton-konto. Du kan få adgang til dine Identity Safe-data ved hjælp af Norton Identity Safe.

Du kan ikke installere klienten til Norton Identity Safe, hvis du allerede har installeret Norton Internet Security eller Norton 360. Norton Internet Security og Norton 360 har allerede den Identity Safe-funktion, der gør det muligt for dig at administrere dine personlige oplysninger og giver yderligere sikkerhed, når du udfører onlinetransaktioner

Du kan kun oprette én cloudboks til en Norton-konto.

Sådan oprettes en cloudboks i Norton 360

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton 360.

2. Klik på Identitetsbeskyttelse under Detaljerede indstillinger i vinduet Indstillinger, .

3. Klik på Konfigurer i rækken Konfiguration af Identity Safe under Identity Safe.

4. Klik på Log på Norton Account, og indtast login-oplysningerne til din Norton Account.

Hvis du ikke har en Norton Account, kan du oprette en via Opret Norton Account i vinduet Log på Norton Account.

5. Indtast din adgangskode i feltet Opret adgangskode i vinduet Konfiguration af Identity Safe.

Du skal angive en sikker adgangskode for at oprette en cloudboks. Du kan klikke på linket Sådan opretter man en stærk adgangskode for at få flere oplysninger om, hvordan man opretter stærke adgangskoder.

6. Indtast adgangskoden igen i feltet Bekræft adgangskode for at bekræfte den.

7. Indtast en huskeregel til adgangskoden i feltet Huskeregel til adgangskode.

8. Markér afkrydsningsfeltet Opbevar oplysninger online via din Norton-konto.

Indstillingen vises kun, hvis du logger på din Norton Account.

9. Klik på Opret.

10. Klik på Udført i vinduet Identity Safe er konfigureret.

Sådan oprettes en cloudboks i Norton Internet Security

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton Internet Security.

2. Klik på fanen Internet i vinduet Indstillinger.

3. Klik på Identity Safe i venstre rude.

4. Klik på Konfigurer i rækken Konfiguration af Identity Safe under Identity Safe.

5. Klik på Log på Norton Account, og indtast login-oplysningerne til din Norton Account.

Hvis du ikke har en Norton Account, kan du oprette en via Opret Norton Account i vinduet Log på Norton Account.

6. Indtast din adgangskode i feltet Opret adgangskode i vinduet Konfiguration af Identity Safe.

Du skal angive en sikker adgangskode for at oprette en cloudboks. Du kan klikke på linket Sådan opretter man en stærk adgangskode for at få flere oplysninger om, hvordan man opretter stærke adgangskoder.

7. Indtast adgangskoden igen i feltet Bekræft adgangskode for at bekræfte den.

8. Indtast en huskeregel til adgangskoden i feltet Huskeregel til adgangskode.

9. Markér afkrydsningsfeltet Opbevar oplysninger online via din Norton-konto.

Indstillingen vises kun, hvis du logger på din Norton Account.

10. Klik på Opret.

11. Klik på Udført i vinduet Identity Safe er konfigureret.

Sådan oprettes en cloudboks i klienten til Norton Identity Safe

1. Åbn browseren, og gå til: https://identitysafe.norton.com

2. Klik på Hent nu for at hente installationsprogrammet til Norton Identity Safe.

3. Dobbeltklik på installationsprogrammet til Norton Identity Safe, og klik på Acceptér og installer i vinduet Installer for at fortsætte installationen af Norton Identity Safe på dit system.

Ved at blive en del af Norton Community Watch hjælper du Symantec med at forbedre beskyttelsen mod diverse sikkerhedstrusler. Du deltager i Norton Community Watch ved at markere Jeg vil tilmelde mig Norton Community Watch nederst i vinduet.

4. Indtast den mailadresse, som du brugte til at oprette din Norton Account, i vinduet Log på Norton Account.

5. Klik på Næste.

6. Indtast din adgangskode til Norton Account i vinduet Konfigurer Norton Identity Safe, og klik på Log på.

7. Indtast en adgangskode i feltet Opret adgangskode i vinduet Opret en adgangskode til din onlineboks.

Du skal angive en sikker adgangskode for at oprette en cloudboks.

8. Indtast adgangskoden igen i feltet Bekræft adgangskode for at bekræfte den.

9. Indtast en huskeregel til adgangskoden i feltet Huskeregel til adgangskode.

10. Klik på Opret.

11. Klik på Udført i vinduet Identity Safe er konfigureret.

Om Norton Identity Safe-cloudboksen

Om Norton Identity Safe

Adgang til Norton Identity Safe-cloudboksen

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v77182712_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013