Fejl: "Windows Systemgendannelse blev ikke afsluttet korrekt...", når jeg kører Systemgendannelse i Windows 8

Problemet kan skyldes en sikkerhedsfunktion i dit Norton-produkt, der forhindre eksterne programmer i at ændre Norton-programmet. Denne sikkerhedsfunktion kan forhindre Windows Systemgendannelse i at ændre Norton-filer, hvilket resulterer i meddelelsen "Ufuldstændig gendannelse".

For at rette problemet skal du midlertidigt deaktivere Manipulationssikring af Norton-produktet, før du gennemfører Windows Systemgendannelse.

TRIN 1

Slå midlertidigt Norton-programmets manipulationssikring fra

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Produktsikkerhed i venstre rude.

4. Klik på statusindikatoren ud for Norton-programmets manipulationssikring, så funktionen bliver slået fra.

5. Klik på Anvend i vinduet Indstillinger.

6. Vælg Permanent i rullelisten for varighed i dialogboksen Sikkerhedsanmodning.

7. Klik på OK.

8. Klik på OK i vinduet Indstillinger.

TRIN 2

Kør systemgendannelser i Windows

1. Kør systemgendannelser i Windows igen.

2. Følg vejledningen på nettet til din version af Windows for at fuldføre Windows Systemgendannelse.

TRIN 3

Aktivering af Norton-programmets manipulationssikring

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Produktsikkerhed i venstre rude.

4. Klik på statusindikatoren ud for Norton-programmets manipulationssikring, så funktionen bliver slået til.

5. Klik på Anvend og derefter på OK i vinduet Indstillinger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v77090667_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8
Sidst ændret: 01/03/2013