Scam Insight

Scam Insight forhindrer, at du får videregivet følsomme oplysninger, f.eks. CPR-nummer eller kreditkortoplysninger, til bedrageriske websteder. Klassifikationssystemet hjælper dig med at opdage mistænkelige og sårbare websteder. Det fokuserer primært på websteder, der kræver, at du indtaster personlige oplysninger.

Pop op-vinduet Norton Safe Web kan hjælpe dig med at afgøre, om det besøgte websted er sikkert.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v77065451_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/03/2018