Aktivering og deaktivering af Scam Insight

Scam Insight forhindrer, at du får videregivet følsomme oplysninger, f.eks. CPR-nummer eller kreditkortoplysninger, til bedrageriske websteder. Klassifikationssystemet hjælper dig med at opdage mistænkelige og sårbare websteder. Det fokuserer primært på websteder, der kræver, at du indtaster personlige oplysninger.

Du kan slå Scam Insight-funktionen til og fra vha. indstillingen Scam Insight i vinduet Indstillinger for identitetsbeskyttelse.

Lokalvinduet Norton Safe Web kan hjælpe dig med at afgøre, om det besøgte websted er sikkert.

Aktivering og deaktivering af Scam Insight

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på ID-indstillinger.

2. I rækken Scam Insight under Sikker surfing skal du flytte knappen Til/fra til positionen Fra eller Til.

3. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v77065451_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016