Indstillinger for Beskyttelse i realtid

Nortons Beskyttelse i realtid registrerer ukendte sikkerhedsrisici på computeren og lader dig bestemme, hvilken handling der skal udføres, når der registreres en risiko.

Det anbefales at bruge standardindstillingerne i de fleste tilfælde. Hvis du ønsker at deaktivere en funktion midlertidigt, skal du aktivere den igen så snart som muligt. Hvis du ønsker, at elementer med lav risiko skal fjernes automatisk, skal du konfigurere Avanceret SONAR-tilstand. Auto-Protect kontrollerer, at der ikke er virus eller andre sikkerhedsrisici, hver gang du bruger programmer på computeren. Sørg altid for, at Auto-Protect er aktiveret.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v7631626_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/08/2018