Data fra Identity Safe-boksen findes ikke, selvom jeg har gemt dataene i Norton Identity Safe-onlineboks

Du kan kontrollere, om det problem, du oplever, er relateret til et kendt systemproblem eller en kendt systemafbrydelse ved at gå ind på siden Status på Norton-tjenester.

Dette problem opstår, når der ikke kan opnås adgang til Identity Safe på grund af en midlertidig serverafbrydelse. Du kan løse dette problem ved at logge af Norton-kontoen i Norton-programmet, genstarte computeren og logge på Norton-kontoen igen.

Opret ikke en ny boks, da dette sletter alle dine gemte logins.

Log af din Norton-konto

1. Log af Norton Identity Safe-boksen på din computer og alle dine enheder.

2. Genstart computeren.

3. Log på din online boks til Norton Identity Safe fra din computer.

Hvis fejlmeddelelsen "Din Norton-konto er låst midlertidigt på grund af for mange mislykkede loginforsøg..." vises, skal du ikke forsøge at logge på Identity Safe-boksen fra nogen enheder i én time.

Hvis der stadig ikke kan opnås adgang til boksdataene, kan du importere de gemte boksdata, der automatisk er blevet sikkerhedskopieret på computeren.

Importér boksdata fra de automatisk sikkerhedskopierede filer

1. Åbn Norton Identity Safe-boksen.

2. Gå til Indstillinger.

3. I vinduet Indstillinger på fanen Import/eksport skal du klikke på Importér.

4. I vinduet Boksimport skal du vælge den ønskede valgmulighed og klikke på Importér.

Backup-mappen åbner som standard. Hvis den ikke gør det, skal du gå til C:\Brugere\brugernavn\Dokumenter\Norton Identity Safe Backups\mailadresse

5. Vælg den senest sikkerhedskopierede fil, og klik på Åbn.

Filnavnet er i formatet: ÅÅÅÅ-MM-DD TT-MM-SS.dat

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v76298945_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/08/2016