Meddelelse: "Norton-programmet kan ikke installeres på harddisken. Softwaren er ikke kompatibel med den installerede version af Mac OS X"

Problemet kan opstå, hvis du kører en inkompatibel version af Norton-programmets installationsprogram. Du kan rette fejlen ved at downloade og installere den nyeste version af Norton-programmet.

Installation af Norton

1. Log på Norton.

2. Du bliver bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget på Norton. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. Klik på Download Norton på siden Kom godt i gang.

4. Læs Nortons licensaftale, og klik på Acceptér og download.

5. Klik på OK for at gemme og åbne filen Setup.zip.

6. Dobbeltklik på installationsprogrammet til Norton-programmet, når det er downloadet.

7. Klik på Acceptér og installer for at starte installationen.

8. Klik på Tilmeld nu, hvis du bliver spurgt, om du vil deltage i Norton Community Watch.

Hvis du ikke vil deltage i Norton Community Watch, skal du klikke på Måske senere. Klik på Flere oplysninger i det viste vindue, hvis du vil vide mere.

9. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste adgangskoden til din administratorkonto og dernæst klikke på Installationshjælp.

Under installationen på macOS 10.13.x eller nyere vises meddelelsen "Systemsoftwaren blev blokeret og kunne ikke indlæses ..." muligvis, afhængigt af dine sikkerhedsindstillinger. Klik på Tillad for at fortsætte. Hvis der er installeret flere programmer på din Mac-computer, der kræver godkendelse, skal du vælge Symantec og klikke på OK.

10. Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre installationen.

11. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v76271424_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 15/11/2018