Meddelelse: "Norton-programmet kan ikke installeres på harddisken. Softwaren er ikke kompatibel med den installerede version af Mac OS X", når jeg installerer mit Norton-program til Mac

Problemet kan opstå, hvis du kører en inkompatibel version af Norton-programmets installationsprogram. Du kan rette fejlen ved at downloade og installere den nyeste version af Norton-programmet.

Download Norton-programmet

1. Gå ind på norton.com/setup.

2. Hvis du ikke allerede er logget på Norton, vil du blive bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. Klik på Download Norton i vinduet Installation.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Klik på OK for at gemme og åbne filen Setup.zip.

6. Dobbeltklik på installationsfilen til Norton-programmet, når filen er hentet.

7. Klik på Acceptér og installer for at starte installationen.

8. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

9. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

10. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v76271424_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016