Skift browserens standardsøgemaskine

Norton Safe Search beskytter dig mod onlinetrusler ved automatisk at filtrer usikre websteder væk fra søgeresultaterne. Du får også sikkerhedsvurderinger af alle søgeresultaterne for at hjælpe dig med at beslutte, hvilke websteder der er mere pålidelige og sikre at åbne. Vi anbefaler, at du indstiller Norton Safe Search som standardsøgeværktøj i din browser.

Du kan konfigurere browserindstillingerne til at ændre din standardsøgemaskine til Norton Safe Search eller en hvilken som helst anden søgemaskine efter eget valg.

Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v76078948
Operativsystem Windows, mac
Sidst ændret: 17/09/2019