Fejl: "8505,128" vises i Norton-programmet

Genstart computeren for at løse dette problem. Hvis fejlen stadig opstår, skal du kontrollere netværksproxy-indstillingerne og køre en avanceret scanning efter potentielt uønskede programmer med Norton Power Eraser.

TRIN 1

Kontrollér netværksproxy-indstillingerne

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

inetcpl.cpl

Vinduet Internetegenskaber åbnes på din computer.

3. Klik på LAN-indstillinger under fanen Forbindelser.

4. Kontrollér, at ingen er felterne under Proxyserver i dialogboksen LAN-indstillinger er markeret.

5. Hvis der er poster under Proxyserver, skal du fjerne markeringerne fra felterne og vælge Find indstillinger automatisk.

En ukendt proxyserver-adresse kan være et tegn på en mulig trussel eller et uønsket program. Du skal køre en avanceret scanning på din computer med Norton Power Eraser.

6. Klik på Ok.

7. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Konfiguration af indstillingerne for netværksforbindelser på Windows

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende i dialogboksen Kør, og klik på OK :

ncpa.cpl

3. Højreklik på det netværkskort, som er i brug, og klik derefter på Egenskaber.

Hvis beskeden Styring af brugerens konto vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

4. Klik på Internetprotokol (TCP/IP) eller Internetprotokol version 4 (TCP/IPv4) i Egenskaber for netværksforbindelse under "Denne forbindelse bruger følgende elementer".

5. Klik på Egenskaber.

6. Klik på Brug følgende DNS-serveradresser for at angive indstillinger for DNS-serveradresser.

7. Indtast de to IP-adresser til Norton ConnectSafe i felterne Foretrukket DNS-server og Alternativ DNS-server.

Foretrukket DNS: 199.85.126.10

Alternativ DNS: 199.85.127.10

8. Klik på OK i vinduet Egenskaber for Internetprotokol (TCP/IP).

9. Klik på Ok.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 3 og køre en scanning med Norton Power Eraser.

TRIN 3

Kør Norton Power Eraser - Scanning efter uønskede programmer

1. Hent Norton Power Eraser.

2. Klik på Gem.

3. Vælg Skrivebord som placering, og klik på Gem.

4. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

5. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

6. Klik på ikonet Scanning efter uønskede programmer i vinduet Norton Power Eraser.

Når Norton Power Eraser har fuldført scanningen, vises resultaterne i vinduet Scanning efter uønskede programmer er fuldført.

7. Klik på Afinstaller ud for uønskede programmer eller værktøjslinjer i vinduet Scanning efter uønskede programmer er fuldført.

8. Følg anvisningerne på skærmen.

9. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Hvis problemet ikke er løst, kan du prøve at søge efter de uønskede værktøjslinjer, der som regel installeres på computeren sammen med visse gratis programmer. Find yderligere oplysninger om, hvordan disse typer browser-kapringsprogrammer fjernes, i Sådan fjernes uønskede værktøjslinjer fra computeren.

Hvad gør jeg, hvis dette ikke virker?

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v75884772_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 17/02/2016