Ofte stillede spørgsmål: Ændringer i Norton Anti-Theft vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger

Der er fra den 11. juni 2012 blevet foretaget nogle ændringer i nogle af funktionerne i Norton Anti-Theft for at sikre overholdelse af de gældende love om beskyttelse af personlige oplysninger i forskellige lande. Derfor vil funktioner i Norton Anti-Theft variere, alt efter hvilket land det bruges i.

Brugere vil muligvis bemærke, at visse funktioner på webstedet Norton Anti-Theft og i klientinstallationer på flere enheder er helt væk eller ikke kan benyttes.

Følgende er ændret:

• Smugkig-funktionen i Norton Anti-Theft indeholder nu ikke muligheden for at tage billeder efter anmodning. Desuden viser enheder nu meddelelser om godkendelse af placeringsregistrering og fotografering, når enheden har status som låst, bortkommen eller stjålet. Brugere vil stadig kunne bruge funktionen Smugkig med muligheden for at tage billeder automatisk.

Hvad er Smugkig?

• Smugkig er en funktion, der er beregnet til at hjælpe dig med at få din enhed tilbage, hvis den er bortkommet eller stjålet. Hvis en enhed meldes som bortkommet eller stjålet, forsøger Norton Anti-Theft-klienten at tage billeder med enhedens kamera. Billederne overføres til webstedet for Norton Anti-Theft, hvor de kan ses, så enheden kan skaffes tilbage. Smugkig-funktionen brugte tidligere to metoder til at tage billeder:

• Efter anmodning: En funktion på webstedet for Norton Anti-Theft gjorde det muligt for brugere at tage billeder øjeblikkeligt "efter anmodning", hvis enheden var på nettet

• Automatisk: En funktion der tog billeder automatisk i et periodisk interval, der var defineret på forhånd.

Kan Smugkig benyttes i mit land?

• Muligheden for at bruge Smugkig-funktionen afhænger af, hvor du er.

• I Tyskland er Smugkig-funktionen deaktiveret helt.

• I resten af EMEA* kan man ikke aktivere muligheden Efter anmodning i Smugkig-funktionen. Brugere kan dog overføre og vise billeder, når enheden er låst.

• I de øvrige områder kan alle funktioner i Anti-Theft benyttes, deriblandt Smugkig.

*Lande i Europa, Mellemøsten og Afrika: Storbritannien, Irland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Belgien, Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Holland, Luxembourg, Spanien, Grækenland, Tyrkiet, Portugal, Italien, Rusland, Ungarn, Polen, Rumænien, Litauen, Letland, Tjekkiet, Ukraine og Kasakhstan.

Skal jeg gøre noget som følge af denne ændring?

• Dine installerede programmer opdateres af deres standardopdateringsmekanismer. Du vil muligvis også bemærke automatiske ændringer på webstedet for Norton Anti-Theft, som ikke kræver handling fra din side.

Hvorfor blev disse funktioner fjernet?

• Fra tid til anden vurderer vi vores programmer for at sikre, at lokal lov overholdes. Derfor vil funktioners tilgængelighed og anvendelighed variere alt efter marked.

Hvor kan jeg henvende mig, hvis jeg har flere spørgsmål?

• Hvis du har spørgsmål om denne ændring, kan du kontakte Nortons supportafdeling. Hvis du er Norton One-kunde, skal du logge på din Norton One-konto for at få adgang til betalingssupporten for medlemmer

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v75633974_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 02/02/2016