Meddelelsen: "Du skal installere den seneste version af Norton Online Backup​" vises, når jeg installerer Windows 8

Før du installerer Windows 8, skal du kontrollere, at du har den nyeste version af Norton Online Backup på din computer. Afinstaller den aktuelle version, og hent den nyeste version af Norton.

TRIN 1

Sådan kan du se, hvilken version af Norton Online Backup du har

1. Tryk på Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. Gør ét af følgende, alt efter hvilken version af Norton Online Backup du har:

• Kontakt Nortons supportafdeling, hvis du har version 2.10.

• Hvis du har en tidligere version , kan du gå til trin 2.

TRIN 2

Afinstaller Norton Online Backup

1. Tryk på Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. Klik på Norton Online Backup​ og derefter på Fjern eller Afinstaller på listen over installerede programmer.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

TRIN 3

Geninstallation af Norton Online Backup

1. Åbn webstedet for Norton Online Backup ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på Tilføj computer.

3. Markér Jeg har læst og accepterer vilkårene for tjenesten, og klik derefter på Start overførsel.

Gem installationsfilen til Norton Online Backup på skrivebordet i Windows.

4. Dobbeltklik på filen NortonOnlineBackup.exe.

Klik på Kør, hvis der vises en sikkerhedsadvarsel.

5. Klik på Installer.

Følg anvisningerne på skærmen.

6. Indtast et nyt navn i tekstfeltet Vis navn på siden Navngiv din computer. Brug ikke navnet, som du tidligere har brugt.

Hvis du vælger et nyt computernavn, kan du skelne mellem det tidligere backupsæt og det nye.

7. Klik på Ok.

8. Nu da computeren er tilføjet, skal du gå til indstillinger og konfigurere backup igen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v75547074_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 29/02/2016