Download og installation af Norton Mobile Security, der er købt hos en tjenesteudbyder

Download og installer Norton Mobile Security

1. Åbn browser-appen, og angiv den URL-adresse til download, som du har modtaget af tjenesteudbyderen.

2. Følg anvisningerne på siden, så du kan begynde at downloade Norton Mobile Security-appen.

Du bliver omdirigeret til tjenesteudbyderens side på Google Play, hvor du kan downloade Norton-appen.

3. Tryk på Installer.

Når overførslen er færdig, installeres Norton-appen automatisk på Android-enheden.

4. Når installationen er færdig, skal du trykke på Åbn for at åbne Norton Mobile Security-appen.

5. Læs slutbrugerlicensaftalen, og tryk på Acceptér og start.

Norton Mobile Security udfører den første konfiguration og kører LiveUpdate, en anti-malware-scanning og en App Advisor-scanning.

6. På skærmen Norton Mobile Security-app i øverste venstre hjørne skal du trykke på menutasten og derefter trykke på Indtast en partnerkode.

Hvis du bliver bedt om at indtaste tjenesteudbyderens legitimationsoplysninger, skal du indtaste mailadressen og adgangskoden og trykke på Log på.

7. På skærmen Partnerkode skal du indtaste partnerkoden og trykke på Næste.

8. Når du har indtastet partnerkoden, skal du bekræfte tjenesteudbyderen og trykke på Næste.

Abonnementet på Norton Mobile Security er nu aktiveret på Android-enheden.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v75364623_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 11/10/2015