Prøv Norton Anti-Theft gratis

Du kan prøve Norton Anti-Theft-programmet gratis i syv dage, inden du køber det. Efter prøveperioden kan du købe et årligt abonnement på Norton Anti-Theft.

Sådan prøver du Norton Anti-Theft gratis

1. Åbn webbrowseren, og gå til: http://antitheft.norton.com.

2. Klik på PRØV DET GRATIS på Norton Anti-Theft-startsiden.

3. Tryk på Log på nu på siden Prøv Norton Anti-Theft.

4. I det viste vindue skal du logge på din konto vha. brugeroplysningerne til din Norton Account.

5. På websiden Konfiguration af Norton Anti-Theft skal du klikke på Start overførsel.

6. Klik på Gem i dialogboksen Filoverførsel.

7. Dobbeltklik på den fil, som du hentede.

8. Klik på Nortons licensaftale, læs den igennem og klik på luk.

9. Klik på Acceptér og installer.

Om Norton Anti-Theft

Adgang til Norton Anti-Theft

Overførsel og installation af Norton Anti-Theft-agenten

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v75322394_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013