Sådan låses en deaktiveret computer op

Du kan først låse en deaktiveret computer op, når du har fået computeren tilbage, fordi computeren slukkes, når du deaktiverer den. Ingen kan bruge computeren, førend den rette adgangskode indtastes på startskærmbilledet.

Hvis du er i tvivl om adgangskoden, skal du logge på Norton Anti-Theft-webportalen fra en anden computer og kontrollere adgangskoden.

Sådan låser du en deaktiveret computer op

1. Start computeren, når du har fået den igen.

2. Vælg punkt 1 på startskærmbilledet, og indtast den adgangskode, du valgte under aktivering af Intel Anti-Theft.

Når computeren er låst op, skal du kontrollere den opdaterede status på webstedet.

Om Norton Anti-Theft-webstedet

Låsning af en enhed

Deaktivering af en computer

Sådan låses en enhed op

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v75156124_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013