Deaktivering af en computer

Når du mister din computer, eller den er blevet stjålet, skal du deaktivere den, hvis du vil beskytte oplysningerne på den. Hvis du deaktiverer computeren, kan ingen bruge den, førend den rette adgangskode indtastes.

Funktionen Deaktiver enheden kan kun bruges til computere med Intels tyverisikringschipsæt.

Fordelene ved denne avancerede funktion er:

• Når du deaktiverer computeren, slukkes den, og dine data er beskyttede.

• Ingen kan slette dataene på computeren.

Ulemperne ved denne funktion er:

• Du kan ikke spore computeren.

Du kan kun se den seneste gemte placering, inden du deaktiverede computeren.

• Du kan ikke se de nuværende billeder af personen, der har computeren.

Du kan kun se de seneste ti billeder, der blev taget, inden enheden blev deaktiveret.

Hvis du deaktiverer computeren, kan du ikke spore eller tage billeder med computeren.

Sådan deaktiveres computeren

1. Start browseren, og åbn følgende websted: http://antitheft.norton.com.

2. Klik på Log på her på Norton Anti-Theft-websiden.

3. I det viste vindue skal du logge på din konto vha. loginoplysningerne til din Norton Account.

4. I venstre side, under Mine enheder, skal du klikke på computerens navn.

5. På den side, som vises, skal du klikke på Lås enheden.

6. Vælg Deaktiver enheden på siden Lås enheden.

7. Klik på Lås enheden.

Om Norton Anti-Theft-webstedet

Låsning af en enhed

Sådan låses en deaktiveret computer op

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v75155813_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013