Deaktivering af Intel Anti-Theft

Hvis du ikke er sikker på, hvor ofte du bruger computeren, kan du deaktivere Intel Anti-Theft. Hvis du deaktiverer Intel Anti-Theft, deaktiveres computeren ikke, selv om du ikke har brugt den i lang tid.

Deaktivering af Intel Anti-Theft

1. Download Intel Anti-Theft Recovery Tool på den computer, hvor funktionen Intel Anti-Theft er aktiveret.

2. Højreklik på ATRecovery.msi, og klik på Installer.

3. Læs licensaftalen, markér afkrydsningsfeltet for at angive, at du accepterer licensaftalen, og klik på Installer.

4. Klik på Afslut, når installationen er gennemført.

5. Intel Anti-Theft Recovery Tool burde starte automatisk og kontrollere, om Intel Anti-Theft-funktionen er aktiveret på computeren.

6. Klik på knappen Frameld AT for at starte deaktiveringen af Intel Anti-Theft-funktionen, og klik derefter på Ja, frameld AT.

7. Når frameldingen er færdig, ser du skærmbilledet Gennemført!, som viser, at Intel Anti-Theft-funktionen er deaktiveret. Klik på Fortsæt for at fortsætte.

8. Klik Ja for at fjerne Intel Anti-Theft Recovery Tool.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v75154176_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 12/09/2016