Konfiguration af Intel Anti-Theft

Symantec anbefaler, at du konfigurerer funktionen Intel Anti-Theft, så snart du tager computeren i brug. Ved at konfigurere Intel Anti-Theft kan du sikre dine vigtige oplysninger og de personlige data, der er gemt på din computer.

Aktivér Intel Anti-Theft, inden du konfigurerer deaktiveringstimeren og adgangskoden.

Du skal konfigurere følgende indstillinger:

• Deaktiveringstimer : Hvor lang tid computerens internetforbindelse skal være afbrudt. Hvis computeren ikke kunne etablere forbindelse i det angivne tidsrum, deaktiveres computeren automatisk.

• Adgangskode : Adgangskoden, som du indtastede, da du aktiverede Intel Anti-Theft.

Sådan konfigureres Intel Anti-Theft

1. Start browseren, og åbn følgende websted: http://antitheft.norton.com.

2. Klik på Log på her på Norton Anti-Theft-websiden.

3. I det viste vindue skal du logge på din konto vha. loginoplysningerne til din Norton Account.

4. I venstre side, under Mine enheder, skal du klikke på computerens navn.

5. Klik på Intel Anti-Theft-ikonet ud for computerens navn.

6. Klik på Konfigurer på siden, der vises.

7. På siden der vises, skal du under Deaktiveringstimer sætte kryds i Slå timer til.

8. Under Slå timer til skal du flytte skydeknappen til det ønskede antal dage.

9. Tekstfeltet Adgangskode indeholder adgangskoden, som du indtastede, da du aktiverede Intel Anti-Theft..

10. Klik på Gem.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v75154174_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013