Aktivering af Intel Anti-Theft

Funktionen Intel Anti-Theft kan kun bruges til computere med Intel Anti-theft-chipsættet. Ved at aktivere Intel Anti-Theft kan du beskytte dataene på din computer bedre.

Når du aktiverer Intel Anti-Theft, kan du gøre følgende:

• Deaktivere din bortkomne eller stjålne computer eksternt. Du kan først deaktivere den bortkomne eller stjålne computer, når computeren er online.

• Konfigurere computeren til at blive deaktiveret automatisk, hvis computeren ikke etablerede internetforbindelse inden for det valgte interval.

Når du deaktiverer computeren, slukkes den. Ingen kan bruge computeren, førend den rette adgangskode indtastes.

Sådan aktiveres Intel Anti-Theft

1. Start browseren, og åbn følgende websted: http://antitheft.norton.com.

2. Klik på Log på her på siden Norton Anti-Theft.

3. I det viste vindue skal du logge på din konto vha. loginoplysningerne til din Norton Account.

4. I venstre side, under Mine enheder, skal du klikke på computerens navn.

5. Klik på Intel Anti-Theft-ikonet ud for computerens navn.

6. Klik på Aktivér Intel Anti-Theft på siden, der vises.

7. Indtast adgangskoden til at låse computeren op, når du får fat i computeren igen.

8. Klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v75154170_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013