Aktivering af fjernstyring

Med indstillingerne for Fjernstyring styres den måde, Norton Studio overvåger dine enheder på.

Når funktionen Fjernstyring aktiveres, sender Norton-programmet oplysningerne videre til Norton Studio. Når funktionen deaktiveres, offentliggør Norton-programmet ingen oplysninger i Norton Studio.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.

Was this information helpful?

Yes No

Help us improve this solution.

Choose all that apply:

Help us improve this solution.

Choose all that apply:

Thank you for your feedback.

What would you like to do now?

Browse for solutions, search the Norton Community, or Contact Us.

DOCID: v74756099_nst_retail_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/05/2017