Aktivering af fjernstyring

Med indstillingerne for Fjernstyring styres den måde, Norton Studio overvåger dine enheder på.

Når funktionen Fjernstyring aktiveres, sender Norton-programmet oplysningerne videre til Norton Studio. Når funktionen deaktiveres, offentliggør Norton-programmet ingen oplysninger i Norton Studio.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v74756099_nst_retail_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/05/2017