Sådan aktiveres og deaktiveres Fjernstyring

Med Fjernstyring kan du administrere Norton-programmer eksternt ved hjælp af Norton Studio. Norton Studio er en Windows Store-app. Når du aktiverer Fjernstyring, kan du se oplysninger om Norton-programmet og rette visse sikkerhedsproblemer på din enhed ved hjælp af Norton Studio.

Denne funktion er som standard slået fra, medmindre du registrerer Norton-programmet på din Norton-konto.

Når Fjernadministration aktiveres, sender Norton-programmet oplysningerne videre til Norton Studio. Når funktionen deaktiveres, offentliggør Norton-programmet ingen oplysninger i Norton Studio.

Som standard er Fjernstyring deaktiveret.

Sådan aktiveres Fjernadministration i Norton 360

1. Gå til hovedvinduet i Norton 360, og klik på Indstillinger.

2. Klik på Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Flyt knappen Til/Fra i rækken Fjernstyring til positionen Til.

4. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Sådan aktiveres Fjernadministration i Norton Internet Security og Norton AntiVirus

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton Internet Security eller Norton AntiVirus.

2. Klik på fanen Generelt i vinduet Indstillinger.

3. Klik på Andre indstillinger i venstre rude.

4. Flyt knappen Til/Fra i rækken Fjernstyring til positionen Til.

5. Klik på Anvend og derefter på OK.

Sådan aktiveres Fjernstyring i Norton Security og Norton Security med backup

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton Security eller Norton Security med Backup.

2. Klik på Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Flyt knappen Til/Fra i rækken Fjernstyring til positionen Til.

4. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Sådan deaktiveres Fjernadministration i Norton 360

1. Gå til hovedvinduet i Norton 360, og klik på Indstillinger.

2. Klik på Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Flyt knappen Til/Fra i rækken Fjernstyring til positionen Fra.

4. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Sådan deaktiveres Fjernadministration i Norton Internet Security og Norton AntiVirus

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton Internet Security eller Norton AntiVirus.

2. Klik på fanen Generelt i vinduet Indstillinger.

3. Klik på Andre indstillinger i venstre rude.

4. Flyt knappen Til/Fra i rækken Fjernstyring til positionen Fra.

5. Klik på Anvend og derefter på OK.

Sådan deaktiveres Fjernstyring i Norton Security og Norton Security med backup

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton Security eller Norton Security med Backup.

2. Klik på Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Flyt knappen Til/Fra i rækken Fjernstyring til positionen Fra.

4. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Om Norton Studio

Sådan installeres Norton Studio

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v74756099_nst_retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 8
Sidst ændret: 17/09/2014