Fejlen "8702,32" vises, når jeg kører backup

Fejlen kan opstå, hvis en af filerne fra backupsættet er åben, når du kører backup. Sørg for, at ingen af de filer, der skal sikkerhedskopieres, er i brug, og kør backup igen. Afslut alle programmer, og genstart computeren, før du kører backup igen.

Fejlen kan også opstå, hvis en backup afbrydes, før den er færdig. Derfor er en af filerne fra backupsættet låst. Hvis du vil rette fejlen, skal du vente, til den låste fil bliver frigivet, hvilket kan tage op til 24 timer. Hvis fejlen fortsætter, kan du kontakte Norton Support for at få yderligere hjælp.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v74596904_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 22/05/2015