Installation af Norton Studio

Norton Studio er en universel Windows-app, som kun findes til stationære og bærbare computere samt Windows-tablets. Du kan downloade Norton Studio via Windows Store. Du skal have en gyldig Norton-konto for at kunne bruge Norton Studio. Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du oprette en konto via Norton Studio eller ved at gå ind på https://my.norton.com

Installation af Norton Studio

1. Klik på Store på skærmbilledet Start for at åbne Windows Store.

2. Find Norton Studio i butikken.

3. Klik på Norton Studio.

4. Klik på Installer. Hvis det er første gang, du installerer applikationen, skal du logge på din Microsoft-konto for at hente og installere den.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v74591421_nst_retail_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 27/04/2017