Sådan installeres Norton Studio

Norton Studio giver dig mulighed for at se dine enheders aktuelle sikkerhedsstatus og åbne dine Norton-produkter. Du kan kun installere Norton Studio i Windows 8 eller nyere. Du skal have en gyldig Norton-konto for at kunne bruge Norton Studio. Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du oprette en konto ved hjælp af Norton Studio eller ved at gå ind på https://account.norton.com

Du kan downloade Norton Studio via Windows Store.

Du skal have administratorrettigheder til enheden, hvor du vil installere Norton Studio.

Sådan installeres Norton Studio

1. Klik på Store på skærmbilledet Start for at åbne Windows Store.

2. Find Norton Studio i butikken;.

3. Klik på Norton Studio.

4. Klik på Installer. Hvis det er første gang, du installerer applikationen, skal du logge på din Microsoft-konto for at hente og installere den.

Om Norton Studio

Sådan logger du på Norton Studio

Velkommen til Norton Studio

Afinstallation af Norton Studio

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v74591421_nst_retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 8
Sidst ændret: 19/09/2014