Installation af Norton Studio

Norton Studio er en universel Windows-app, som kun findes til stationære og bærbare computere. Du kan downloade Norton Studio via Windows Store. Du skal have en gyldig Norton-konto for at kunne bruge Norton Studio. Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du oprette en konto via Norton Studio eller ved at gå ind på https://my.norton.com

Du skal have administratorrettigheder til den enhed, du vil installere Norton Studio på.

Installation af Norton Studio

1. Klik på Store på skærmbilledet Start for at åbne Windows Store.

2. Find Norton Studio i butikken.

3. Klik på Norton Studio.

4. Klik på Installer. Hvis det er første gang, du installerer applikationen, skal du logge på din Microsoft-konto for at hente og installere den.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v74591421_nst_retail_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/02/2018