Sådan logger du på Norton Studio

Norton Studio er en Windows Store-app. I Norton Studio kan du se og administrere de aktuelle sikkerhedsstatusser for Norton-programmer, der er installeret på dine enheder. Du skal have en gyldig Norton-konto for at få adgang til Norton Studio. Enheden skal have forbindelse til internettet, hvis du skal kunne bruge Norton Studio.

Sådan logger du på Norton Studio med din nuværende Norton-konto

1. Klik på Norton Studio på skærmbilledet Start.

2. Indtast den mailadresse, som du bruger til din Norton-konto, i feltet Mailadresse.

3. Klik på Næste.

4. Hvis du vil logge på med en anden mailadresse, skal du klikke på Skift mailadresse.

5. Indtast adgangskoden til Norton-kontoen i feltet Adgangskode.

6. Læs og acceptér licensaftalen, før du logger på.

7. Klik på Log på.

Sådan logger du på Norton Studio med en ny Norton-konto

1. Klik på Norton Studio på skærmbilledet Start.

2. Indtast den mailadresse, som du ønsker at bruge til at oprette en Norton-konto, i feltet Mailadresse.

3. Klik på Næste.

4. I vinduet til at oprette en Norton-konto skal du indtaste de nødvendige oplysninger i felterne.

5. Hvis du vil oprette en Norton-konto med en anden mailadresse, skal du klikke på Skift mailadresse.

6. Hvis du gerne vil underrettes om Norton-opdateringer, kan du markere Send mig mail med produktopdateringer og tilbud samt nyhedsbreve om sikkerhed.

7. Læs og acceptér licensaftalen, før du logger på.

8. Klik på Log på.

Velkommen til Norton Studio

Om Norton Studio

Sådan aktiveres og deaktiveres Fjernstyring

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v74591411_nst_retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 8
Sidst ændret: 17/09/2014