Velkommen til Norton Studio

Norton Studio er en Windows Store-app. Med Norton Studio kan du se og administrere de aktuelle sikkerhedsstatusser for Norton-programmer, der er installeret på dine enheder. Du skal installere applikationen Norton Studio via Windows Store. Du skal registrere dit Norton-program via din Norton-konto for at benytte Norton Studio. Norton-programmer omfatter Norton 360, Norton Internet Security, Norton AntiVirus, Norton Mobile Security, Norton Security og Norton Security med Backup. Enheden skal have forbindelse til internettet for at benytte Norton Studio. Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du oprette en konto ved hjælp af Norton Studio eller ved at gå ind på følgende adresse:

https://account.norton.com

Norton Studio og de enheder, du vil administrere med denne metode, bør knyttes til den samme Norton-konto.

Norton Studio-appen kan ikke benyttes på enheder med ARM-processorer.

Med indstillingerne for Fjernstyring styres den måde, Norton Studio overvåger dine enheder på. Få flere oplysninger om Norton-programmets indstillinger for Fjernstyring ved at bekræfte følgende tabel.

Hvis dit Norton-program er version 20.0 eller senere

Hvis dine Norton-programversioner er ældre end 20.0

Fjernstyring

• Fjernstyring aktiveres kun automatisk, hvis du har registreret Norton-programmet på din Norton-konto.

Fjernstyring kan ikke bruges.

Norton-agent

Norton-agenten behøver ikke være installeret på enheden.

Du skal installere Norton-agenten på din enhed, hvis du vil se enhedens sikkerhedsstatus i Norton Studio.

Norton-agenten bør knyttes til den samme Norton-konto som den, Norton Studio er logget på med.

Følgende tabel viser, om produktet og styresystemet er kompatible:

Produktversion

Operativsystemversion

Norton Studio 1.3

Windows 8

Norton Studio 1.4/1.5

Windows 8.1 eller nyere

Følgende indstillinger for Norton Studio-felterne kan benyttes på Windows-startskærmbilledet:

• Lille

• Mellem

• Bred

• Stor (denne indstilling kan kun benyttes i Windows 8.1 eller nyere)

I Norton Studio vises der en liste over alle de enheder, der er knyttet til din Norton-konto, i hovedvinduet. Enhederne kan være bærbare pc'er, stationære pc'er, smartphones eller tablet-pc'er. Du kan se alle enheders sikkerhedsstatus og rette eventuelle sikkerhedsproblemer. Afhængigt af computerens sikkerhedsstatus viser Norton Studio enhedsstatussen Sikker, Sikkerhedsadvarsel, Løser problem eller I fare. Når der opstår et sikkerhedsproblem på din enhed, viser Norton Studio en rød linje med et kryds (x) ud for enheden. Du kan benytte funktionen Ret NU i Norton Studio til at løse de fleste sikkerhedstrusler på din enhed. Når du har løst sikkerhedsproblemerne, ændres den røde linje med et kryds (x) til en grøn linje med et flueben.

Hvis abonnementet på dit Norton-program er ved at udløbe eller er udløbet, viser Norton Studio-feltet en advarsel på Windows- start skærmbilledet.

Norton Studio viser en liste over visse af Norton-programmets sikkerhedsstatistikker fra de seneste 30 dage for hver af dine enheder. Oplysningerne inkluderer tidspunkt for seneste scanning og opdatering. Du kan også se antallet af trusler, der er fundet på din enhed, dit netværk og internettet. Når dit Norton-program finder sådanne trusler, viser Norton Studio i hovedvinduet antallet af trusler, der er fundet. Du kan også se abonnementsstatus for de Norton-programmer, der er installeret på hver af dine enheder. Du kan bruge funktionen Forny til at forny abonnementet.

Du kan se andre Norton-programmer ved hjælp af Norton Studio: Du skal muligvis rulle mod højre eller venstre i hovedvinduet i Norton Studio for at finde et bestemt Norton-program. Klik et vilkårligt sted på programmets titel for at åbne Norton-programmet.

Om Norton Studio

Sådan installeres Norton Studio

Sådan logger du på Norton Studio

Sådan aktiveres og deaktiveres Fjernstyring

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v74591402_nst_retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 8
Sidst ændret: 18/09/2014