Om Norton Studio

Norton Studio er en Windows Store-app. Med Norton Studio kan du se og administrere de aktuelle sikkerhedsstatusser for Norton-programmer, der er installeret på dine enheder. Du kan løse sikkerhedsproblemerne på alle dine enheder ved hjælp af Norton Studio.

Du kan installere Norton Studio via Windows Store. Du skal registrere dit Norton-program via din Norton-konto for at benytte Norton Studio. Norton-programmer omfatter Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360, Norton Mobile Security, Norton Security og Norton Security med Backup. Enheden skal have forbindelse til internettet for at benytte Norton Studio.

Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du oprette en konto ved hjælp af Norton Studio eller ved at gå ind på https://account.norton.com

Norton Studio-appen kan ikke benyttes på enheder med ARM-processorer.

Med indstillingerne for Fjernstyring styres den måde, Norton Studio overvåger dine enheder på. Få flere oplysninger om Norton-programmets indstillinger for Fjernstyring ved at bekræfte følgende tabel.

Hvis dit Norton-program er version 20.0 eller senere

Hvis dine Norton-programversioner er ældre end 20.0

Fjernstyring

• Du skal aktivere Fjernadministration i dine Norton-programmer for at kunne administrere dine enheder vha. Norton Studio.

Sådan aktiveres og deaktiveres Fjernstyring

• Fjernstyring aktiveres kun automatisk, hvis du har registreret Norton-programmet på din Norton-konto.

Fjernstyring kan ikke bruges.

Norton-agent

Norton-agenten behøver ikke være installeret på enheden.

Du skal installere Norton-agenten på din enhed, hvis du vil se enhedens sikkerhedsstatus i Norton Studio.

Norton-agenten bør knyttes til den samme Norton-konto som den, Norton Studio er logget på med.

Følgende tabel viser, om produktet og styresystemet er kompatible:

Produktversion

Operativsystemversion

Norton Studio 1.3

Windows 8

Norton Studio 1.4/1.5

Windows 8.1 eller nyere

Med Norton Studio kan du se alle dine enheders sikkerhedsstatus, fx på din stationære pc, bærbare pc, smartphone og tablet-pc. Med det dynamiske vindue kan du hurtigt få et overblik over de enheder, hvor du har installeret Norton. Norton Studio virker kun i Windows 8 eller nyere. Men med Norton Studio kan du se sikkerhedsstatussen og rette sikkerhedsfejl på dine enheder med tidligere versioner af Windows. Eksempel: Du har installeret Norton Studio og Norton 360 på din bærbare computer med Windows 8. Du har også installeret Norton Internet Security og Norton AntiVirus på dine stationære pc'er med henholdsvis Windows XP og Vista. Hvis det er tilfældet, kan du se alle tre enheders sikkerhedsstatus i Norton Studio. Men alle enhederne bør knyttes til den samme Norton-konto som den, du bruger til at logge på Norton Studio med. Hvis nogle af enhederne er i fare, kan du også rette problemet i Norton Studio.

Følgende indstillinger for Norton Studio-felterne kan benyttes på Windows-startskærmbilledet:

• Lille

• Mellem

• Bred

• Stor (denne indstilling kan kun benyttes i Windows 8.1 eller nyere)

Du kan gøre følgende med Norton Studio:

• Få vist sikkerhedsstatussen for en enhed.

• Løse sikkerhedsproblemer på din enhed.

• Se visse sikkerhedsstatistikker for Norton-programmet i de seneste 30 dage.

• Se nyligt installerede programmer på din enhed.

• Se din abonnementsstatus.

• Aktivér Norton Internet Security, Norton Online Backup, Norton Security og Norton Security med Backup (hvis Norton Studio er installeret på enheden i forvejen).

• Forny dit abonnement på Norton-programmet.

• Prøv og vis andre Norton-produkter.

Du kan se følgende Norton-programmer ved hjælp af Norton Studio:

• Norton Identity Safe

• Norton Family

• Norton Online Backup

• Norton Mobile Security

• Nortons opdateringscenter

• Norton Live Services (findes kun i engelsksprogede versioner af Norton Studio)

Velkommen til Norton Studio

Sådan installeres Norton Studio

Sådan logger du på Norton Studio

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v74591395_nst_retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 8
Sidst ændret: 18/09/2014