Om Norton Studio

Norton Studio er en universel Windows-app, som kun findes til stationære og bærbare computere samt Windows-tablets. Du kan downloade Norton Studio via Windows Store. Norton Studio giver dig mulighed for at se dine enheders aktuelle sikkerhedsstatus og åbne andre Norton-programmer. Du kan rette fejl i Norton-programmet på alle dine enheder ved hjælp af Norton Studio. Du skal registrere Norton-sikkerhedsproduktet via din Norton-konto, hvis du vil benytte Norton Studio. Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du oprette en konto via Norton Studio eller ved at gå ind på https://my.norton.com.

Norton Studio virker kun i Windows 8 og nyere versioner. Men med Norton Studio kan du se sikkerhedsstatussen og rette fejl i Norton-programmet på dine enheder med tidligere versioner af Windows. Det kan du f.eks. gøre, hvis du har installeret Norton Studio og Norton 360 på en bærbar computer med Windows 8. Du har muligvis også installeret Norton Internet Security og Norton AntiVirus på dine stationære pc'er med henholdsvis Windows XP og Vista. I så fald kan du se alle tre enheders sikkerhedsstatus i Norton Studio-appen. Du skal sørge for, at alle enhederne er knyttet til den samme Norton-konto som den, du bruger til at logge på Norton Studio.

Norton Studio-appen kan ikke benyttes på enheder med ARM-processorer.

Følgende tabel viser, om produktet og styresystemet er kompatible:

Produktversion

Operativsystemversion

Norton Studio 1.5

Windows 8 og 8.1

Norton Studio 2.0

Windows 10 RS1 og nyere

Du skal sørge for at aktivere funktionen Fjernstyring i Norton-sikkerhedsproduktet, hvis du vil administrere oplysningerne om Norton-programmet via fjernadgang i Norton Studio. Når funktionen Fjernstyring aktiveres, sender Norton-programmet oplysningerne videre til Norton Studio. Når funktionen deaktiveres, offentliggør Norton-programmet ingen oplysninger i Norton Studio.

Med Norton Studio kan du se den aktuelle sikkerhedsstatus for dine Norton-programmer, herunder Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360, Norton Security og Norton Mobile Security. Med Norton Studio kan du også få adgang til Norton Identity Safe, Norton Family, Norton Opdateringscenter, Norton WiFi Privacy og Norton Live Services (findes kun i den engelske version af Norton Studio). Enheden skal have forbindelse til internettet for at benytte Norton Studio. Du skal muligvis rulle mod højre eller venstre i hovedvinduet i Norton Studio for at finde et bestemt Norton-program. Klik et vilkårligt sted i programfeltet for at åbne Norton-programmet.

Med det dynamiske felt på startskærmen i Windows kan du hurtigt få et overblik over de enheder, hvor du har installeret Norton-programmet. Du kan ændre størrelsen på Norton Studio-feltet til lille, medium, bred og stor

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v74591395_nst_retail_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/05/2017