Installation af Norton Identity Safe på din mobilenhed

Ved brug af Norton Identity Safe-mobilappen kan du få adgang til dine gemte login, adgangskoder og andre fortrolige og vigtige data på farten direkte fra din iPhone, iPad, Android-smartphones eller -tablets. Download og installer applikationen Norton Identity Safe på din mobilenhed, og få adgang til dine Norton Identity Safe-data.

Hvis du allerede har en Norton Identity Safe-profil eller har oprettet en online boks ved hjælp af dit Norton-program, kan du få adgang med din Norton-konto. Hvis du ikke allerede har en Norton Identity Safe-profil eller onlineboks, kan du læse Sådan oprettes en cloudboks til Norton Identity Safe.

Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af enheden:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v74391156_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 10/09/2017