Installation af Norton Password Manager på din mobilenhed

Ved brug af Norton Password Manager-mobilappen kan du få adgang til dine gemte login, adgangskoder og andre fortrolige og vigtige data på farten direkte fra din iPhone, iPad, Android-smartphones eller -tablets. Download og installer applikationen Norton Password Manager på din mobilenhed, og få adgang til dine Norton Password Manager-data.

Hvis du allerede har en Norton Password Manager-profil eller har oprettet en onlineboks ved hjælp af dit Norton-program, kan du få adgang med din Norton-konto. Hvis du ikke allerede har en Norton Password Manager-profil eller en onlineboks, kan du læse Sådan oprettes en cloudboks til Norton Password Manager.

Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af enheden:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v74391156_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 20/09/2018