Systemkrav til Norton Identity Safe

For at kunne installere og bruge Norton Identity Safe skal din computer som minimum opfylde følgende systemkrav:

Norton Identity Safe fås ikke længere til Mac-computere. Hvis Norton Identity Safe-klienten er installeret på din Mac, kan du stadig bruge den i Mac OS X 10.6.x op til 10.8.5 og Safari 5.1 til 6.6.1.

Du kan muligvis fjerne Norton Identity Safe-klienten fra din Mac ved at afinstallere eller opgradere dit Norton-program.

Systemkrav - Windows-enheder

• Operativsystemer :

• Microsoft Windows® 10 (32-bit og 64-bit)

• Microsoft Windows® 8 (32-bit og 64-bit)

• Microsoft Windows® 7 Starter/Home Basic/Home Premium/Professional/Ultimate med Service Pack 1 og nyere (32-bit og 64-bit)

• Microsoft Windows® Vista Home Basic/Home Premium/Ultimate/Business med Service Pack 1 og nyere (32-bit og 64-bit)

• Microsoft Windows® XP Home/Pro/Media Center Edition 2005 med Service Pack 1 og nyere (kun 32-bit)

Krav til hardware :

• 300-MHz processor eller hurtigere

• 512 MB RAM (256 MB minimum)

• 100 MB ledig plads på harddisken

Understøttede browsere :

• Microsoft Internet Explorer 8.0 eller nyere

• Mozilla Firefox1

• Google Chrome (nuværende og de seneste to større 32-bit-udgaver)

• Apple Safari 4.0 eller nyere

Internetforbindelse

• Du skal have en aktiv internetforbindelse for at få adgang til Norton Identity Safe

Systemkrav - Mobilenheder

• Android-enheder :

• Android OS 2.2 eller senere

• 550 MHz processor

• 250 MB ram

• 1,8 MB ledig plads på harddisken

• Aktiv internetforbindelse

iOS-enheder :

• iPod touch (3. generation - modeller fra slutningen af 2009 med 32 eller 64 GB) eller senere

• iPhone 3GS eller senere

• iPad 1 eller senere

• iOS 4.0 og nyere

• Aktiv internetforbindelse

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v74391135_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 09/02/2016