Funktionerne i Norton Password Manager

Norton Password Manager husker og beskytter dine brugernavne, adgangskoder og meget mere, så du hurtigt og let kan få adgang til dine yndlingswebsteder på pc og mobilenheder. Desuden advarer det dig om farlige og skadelige websteder, så du kan surfe, handle og bruge netbank uden bekymringer.

Hovedfunktioner

• Registrering af login-oplysninger:

Gør det muligt at hente, organisere og gemme brugernavne, adgangskoder og andre oplysninger sikkert og automatisk, når du skal logge på websteder.

• Et-klik-fyld :

Indtaster automatisk dine brugernavne og adgangskoder, hvis du vælger dette, så du slipper for besvær med at logge på og får beskyttelse mod cyberkriminelle og spyware, der holder øje med, hvad du indtaster.

• Understøttelse af flere platforme :

Synkroniserer automatisk dine loginoplysninger og andre oplysninger på enheder, så du kan få adgang via pc'er med internetforbindelse, iPhones®, iPads®, Android™-smartphones, og Android-tablet-pc'er.

• Multi-Web browserunderstøttelse :

Giver let og hurtig adgang til dine brugernavne og adgangskoder ved hjælp af en række browsere, deriblandt Internet Explorer®, Firefox®, Safari® og Chrome™.

• Identitetskort

Gemmer yderligere oplysninger, såsom dit kreditkortnummer, forsendelsesadresser, faktureringsadresser, telefonnummer, mailadresse og meget mere, og udfylder internetskemaer for dig.

• Sikre noter

Gør det muligt at se gemte oplysninger, såsom optjente bonuspointnumre til flyrejser, pasnumre, CPR-numre, produktnøgler og meget mere.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v74391114_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 21/09/2018