Funktioner i Norton Identity Safe

Norton Identity Safe husker og beskytter dine brugernavne, adgangskoder og meget mere, så du hurtigt og let kan få adgang til dine yndlingswebsteder på pc og mobilenheder. Desuden advarer det dig om farlige og skadelige websteder, så du kan surfe, handle og bruge netbank uden bekymringer.

Norton Identity Safe understøtter ikke længere Mac-styresystemet. Vi beklager ulejligheden. Hvis du allerede bruger Norton Identity Safe på Mac, kan du fortsætte med at bruge det i Mac OS X 10.6 til 10.8.5 og Safari 5.1 til 6.6.1.

KORT OM TJENESTEN

• Registrering af login-oplysninger:

Gør det muligt at hente, organisere og gemme brugernavne, adgangskoder og andre oplysninger sikkert og automatisk, når du skal logge på websteder.

• Log på hurtigt og sikkert: :

Indtaster automatisk dine brugernavne og adgangskoder, hvis du vælger dette, så du slipper for besvær med at logge på og får beskyttelse mod cyberkriminelle og spyware, der holder øje med, hvad du indtaster.

• Understøttelse af flere platforme :

Synkroniserer automatisk dine loginoplysninger og andre oplysninger på enheder, så du kan få adgang via pc'er med internetforbindelse, iPhones®, iPads®, Android™-smartphones, og Android-tablet-pc'er.

• Multi-Web browserunderstøttelse :

Giver let og hurtig adgang til dine brugernavne og adgangskoder ved hjælp af en række browsere, deriblandt Internet Explorer®, Firefox®, Safari® og Chrome™.

• Safe Search :

Viser sikkerhedsvurderinger direkte i søgeresultaterne, så du kan surfe og handle på nettet uden bekymringer.

• Norton Safe Web :

Identificerer sikre websteder, advarer proaktivt mod og blokerer skadelige websteder - deriblandt phishing-websteder, der kan stjæle dine oplysninger - og standser onlinetrusler, før din browser indlæses.

• Identitetskort:

Gemmer yderligere oplysninger, såsom dit kreditkortnummer, forsendelsesadresser, faktureringsadresser, telefonnummer, mailadresse og meget mere, og udfylder internetskemaer for dig.

• Sikre noter:

Gør det muligt at se gemte oplysninger, såsom optjente bonuspointnumre til flyrejser, pasnumre, CPR-numre, produktnøgler og meget mere.

• Del:

Gør det let at dele interessante ting fra internettet via mail eller link på sociale netværk med kun to klik. Scanner automatisk links, før de sendes, og kontrollerer, at de er sikre.

• Mobile Edition-applikation:

Gratis overførsel af applikationer til din mobilenhed, så du hurtigt og sikkert kan få adgang til login-oplysninger på iPhone- og iPad-enheder samt smartphones og tablets med Android.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v74391114_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 13/07/2015