Sådan oprettes Norton Bootable Recovery Tool på en USB-nøgle

Du kan oprette Norton Bootable Recovery Tool på en USB-nøgle og bruge den til at køre programmet på computeren.

Når du opretter Norton Bootable Recovery Tool på en USB-nøgle, slettes alle data på USB-nøglen permanent under formateringen. Foretag backup af alle nødvendige data, inden du opretter Norton Bootable Recovery Tool på USB-nøglen.

USB-drevet skal have mindst 4 GB ledig plads.

Sådan oprettes Norton Bootable Recovery Tool på en USB-nøgle

1. Sæt USB-nøglen i en USB-port på computeren.

2. Klik på USB-nøgle i hovedvinduet i Guiden Norton Bootable Recovery Tool.

3. Gør et af følgende i vinduet Opret på USB-nøgle :

• Vælg USB-drevet på rullelisten Angiv drev.

• Du tilføjer drivere ved at klikke på Tilføj ud for Tilføj drivere.

• Du skifter standardsprog ved at klikke på Skift ud for Vælg sprog.

Du kan skifte sprog i vinduet Vælg sprog. Norton Bootable Recovery Tool oprettes som standard på engelsk.

4. Klik på Næste.

5. Klik på Ja i bekræftelsesmeddelelsen for at få Norton Bootable Recovery Tool til at formatere USB-nøglen, inden du opretter Norton Bootable Recovery Tool.

6. Gennemgå resultaterne, og gør et af følgende:

• Klik på Udført for at lukke Norton Bootable Recovery Tool.

• Klik på Tilbage til hovedmenu for at oprette eller opdatere Norton Bootable Recovery Tool på et andet medie.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v74152865_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/01/2016