Sådan opretter du en ISO-fil til Norton Bootable Recovery Tool

Du kan oprette en ISO-fil til Norton Bootable Recovery Tool. Du kan brænde ISO-filen på en dvd, der derefter kan bruges som genoprettelse-dvd på enhver computer. Du kan også bruge ISO-filen som en virtuel dvd-rom.

Sådan opretter du en ISO-fil til Norton Bootable Recovery Tool

1. Klik på ISO-fil i hovedvinduet i Guiden Norton Bootable Recovery Tool.

2. Gør et af følgende i vinduet Opret ISO-fil :

• Hvis du vil gemme ISO-filen på et bestemt sted, skal du klikke på Skift ud for Vælg placering.

Du kan finde mappen og vælge den.

• Du tilføjer drivere ved at klikke på Tilføj ud for Tilføj drivere.

• Du skifter standardsprog ved at klikke på Skift ud for Vælg sprog.

Du kan skifte sprog i vinduet Vælg sprog. Norton Bootable Recovery Tool oprettes som standard på engelsk.

3. Klik på Næste.

4. Gennemgå resultaterne, og gør et af følgende:

• Klik på Udført for at lukke Norton Bootable Recovery Tool.

• Klik på Tilbage til hovedmenu for at oprette eller opdatere Norton Bootable Recovery Tool på et andet medie.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v74152836_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/01/2016