Oprettelse af et Norton Bootable Recovery Tool-startmedie

Du kan bruge ethvert medie til at brænde ISO-filen med Norton Bootable Recovery Tool på en dvd eller et USB-drev som startmedie. Derefter kan du køre Norton Bootable Recovery Tool på alle inficerede computere. Du kan også bruge denne dvd som en gendannelses-dvd på alle computere.

Hvis du opretter Norton Bootable Recovery Tool på en genskrivbar dvd eller et USB-drev, bliver alle filerne på dvd'en eller USB-drevet slettet permanent. Sikkerhedskopiér dine data, inden du opretter Norton Bootable Recovery Tool på en genskrivbar dvd eller et USB-drev.

USB-drevet skal have mindst 1 GB ledig plads og skal være formateret i FAT32-filsystem.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v74152774_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/07/2018