Opdater virusdefinitioner

Norton Bootable Recovery Tool downloader og opdaterer automatisk de nyeste virusdefinitioner fra Symantec-serverne, når du starter en scanning og har forbindelse til internettet. De nyeste virusdefinitioner hjælper dig med at beskytte din computer mod de nyeste virus og sikkerhedstrusler.

Hvis virusdefinitionerne ikke holdes opdaterede, er der risiko for, at Norton Bootable Recovery Tool ikke registrerer og fjerner de nyeste sikkerhedstrusler fra computeren.

Hvis du bruger en statisk IP-adresse til at oprette forbindelse til internettet, skal du konfigurere IP-adressen vha. Netværksadministration og opdatere de nyeste virusdefinitioner. Hvis du bruger en proxy-konfiguration eller -server, kan du muligvis ikke oprette forbindelse til internettet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v74152701_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016