Sådan får du adgang til guiden Norton Bootable Recovery Tool

Norton Bootable Recovery Tool er integreret i Windows Preinstallation Environment (WinPE). Derfor kan du kun køre Norton Bootable Recovery Tool fra en dvd eller en USB-nøgle.

Guiden lader dig oprette Norton Bootable Recovery Tool. Du kan oprette Norton Bootable Recovery Tool på en dvd eller en USB-nøgle. Derefter kan du bruge mediet til at køre Norton Bootable Recovery Tool på computeren.

Du kan gå til din Norton-konto og klikke på linket til at hente Norton Bootable Recovery Tool.

Hvis du vil have adgang til din Norton-konto, skal du gå til følgende webadresse:

https://manage.norton.com

Sådan åbner du guiden Norton Bootable Recovery Tool

1. Udfør en af følgende handlinger:

• Dobbeltklik på ikonet for guiden Norton Bootable Recovery Tool på computerens skrivebord.

• I Windows XP, Windows Vista og Windows 7 skal du klikke på Start > Alle programmer > Guiden Norton Bootable Recovery Tool > Guiden Norton Bootable Recovery Tool.

• I Windows 8 og nyere kan du få adgang til guiden Norton Bootable Recovery Tool på Norton Support-webstedet.

2. Følg instrukserne på skærmen for at hente guiden Norton Bootable Recovery Tool.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v74130071_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/01/2016