Fejl: "3019,1"

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

TRIN 2

Kør en Hurtig scanning

1. Start Norton.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på Scanninger.

3. I vinduet Scanninger skal du vælge Hurtig scanning og klikke på Start.

4. Klik på Afslut, når scanningen er færdig.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå videre til trin 3.

TRIN 3

Afinstaller sikkerhedsprogrammer, der ikke er fra Symantec

Du kan også læse dokumentationen til programmet eller kontakte programmets producent for at få at vide, hvordan du afinstallerer et sikkerhedsprogram, som ikke er fra Symantec.

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. På listen over installerede programmer skal du vælge det sikkerhedsprogram, der ikke er fra Symantec, og derefter klikke på Afinstaller eller Fjern.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Hvad gør jeg, hvis dette ikke virker?

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.