Løsning af problemer med at oprette forbindelse til internettet fra et program, der bruger internettet

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Rediger reglerne for firewall-programmet

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

4. Find den eksekverbare fil til det program, som du ikke kan bruge, på listen i kolonnen Program i vinduet Programkontrol.

5. Gør ét af følgende:

• Hvis du finder den eksekverbare fil til programmet, skal du ændre Adgang til Tillad og fortsætte fra trin 15.

• Hvis du ikke kan finde den eksekverbare fil til programmet, skal du klikke på Tilføj.

6. Find og vælg den eksekverbare fil til det program, du vil konfigurere, og klik på OK.

7. Vælg Manuel konfiguration fra rullelisten, og klik på OK.

8. I vinduet Tilføj regel skal du vælge Tillad og derefter klikke på Næste.

9. Vælg Forbindelser til og fra andre computere, og klik på Næste.

10. Vælg Alle computere, og klik på Næste.

11. Hvis denne regel skal gælde for alle porte, skal du vælge Alle typer kommunikation (alle porte, lokale og fjerne) og derefter klikke på Næste.

12. Vælg Opret en logpost i sikkerhedshistorikken, og klik på Næste.

13. Indtast en beskrivelse af denne regel, og klik på Næste.

14. Kontroller oplysningerne om denne regel. Klik på Afslut, hvis de er korrekte.

15. I vinduet Firewall skal du klikke på Anvend og derefter på Luk.

Hvis problemet varer ved, skal du springe videre til trin 2.

TRIN 2

Ændring af tillidsniveauet for netværkscomputeren

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

4. På fanen Generelle indstillinger under Netværksindstillinger ved siden af Network Trust skal du klikke på Konfigurer.

5. Klik på navnet på den netværkscomputer på netværkskortet, som du ønsker at ændre tillidsniveauet for.

6. Under Tillidsniveau i rullelisten skal du vælge Fuldt pålideligt.

7. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

8. Klik på Luk.

Hvis problemet varer ved, skal du springe videre til trin 3.

TRIN 3

Afinstaller sikkerhedsprogrammer, som ikke er fra Symantec

Problemet kan opstå, hvis der er installeret et sikkerhedsprogram, som ikke er fra Symantec, på computeren. Hvis der ikke er installeret et andet sikkerhedsprogram, kan du springe dette trin over.

Du kan også læse dokumentationen til programmet eller kontakte programmets producent for at få at vide, hvordan du afinstallerer et sikkerhedsprogram, som ikke er fra Symantec.

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. På listen over installerede programmer skal du vælge det sikkerhedsprogram, der ikke er fra Symantec, og derefter klikke på Afinstaller eller Fjern.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v74038782
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/07/2019