Supportpolitik

Der ydes support til alle Norton-produkter, hvis supportperiode endnu ikke er udløbet. Du kan se en liste over aktuelle Produktserier, der understøttes nedenfor. Du skal muligvis opdatere til den nyeste version af produktet i løbet af supportprocessen.

Der ydes support til gratis Norton-programmer i form af elektroniske hjælpeartikler og Nortons brugerforum.

Support til betalte produkter samt til køb eller faktureringsspørgsmål er til rådighed i følgende kilder:

• Elektroniske hjælpeartikler

• Brugerforum

• Chat

• Telefon

Muligheden for direkte kontakt afhænger af region og sprog.

Mulighed for fornyelse af abonnementet

• Symantec giver generelt sine kunder mulighed for at forny deres abonnement i 36 måneder fra den oprindelige udgivelsesdato. De forskellige abonnementer kan variere fra produkt til produkt og mellem lande.

Kunder med et aktivt betalt abonnement på Norton 360, Norton Internet Security, Norton AntiVirus og lignende sikkerhedsprogrammer er berettigede til at opdatere til den nyeste version. Gå ind på Norton Opdateringscenter, og se, om du er berettiget.

Produktserier, der understøttes

• Følgende produktserier og variationer understøttes i øjeblikket som angivet i Nortons supportvilkår.

Sikkerhed

• Norton Security

Omfatter Starter, Deluxe og Premium

• Norton 360

• Norton Internet Security

• Norton AntiVirus

• Norton Mobile Security

• Norton Small Business

• Norton Security Suite

• Norton Business Suite - Norton Internet Security Online

Værktøjer, backup og deling

• Norton Utilities

• Norton Online Backup

• Norton Family

Norton-programmer

• Norton ConnectSafe

• Norton Snap

• Norton Connect

• Norton Identity Safe

• Norton Halt

• Norton Studio

Norton Secure Login

• Norton Secure Login anvendes til brugergodkendelse i forbindelse med Nortons tjenester og websteder. Norton Secure Login er en tjeneste, som andre organisationer og firmaer også kan anvende til at kontrollere adgangen til deres websteder.

Hvis du ikke kan logge på et Norton-program eller en Norton-tjeneste, kan du få hjælp af Norton Support. Men hvis Norton Secure Login anvendes til brugergodkendelse på andre websteder end Nortons, er det de organisationer og firmaer, der ejer de pågældende websteder, som skal yde assistance til kunderne - ikke Norton Support.

Supportressourcer

• Gå til website for Nortons support, hvor du kan finde onlinehjælpeemner, informationsartikler og kontaktmuligheder. Du kan også få adgang til Nortons support via dit produkt.

Gå til Nortons brugerforum, hvor du kan få hjælp fra ekspertbrugere.

Gå ind på Norton Opdateringscenter for at kontrollere, at du har den nyeste version af produktet.

Symantec forbeholder sig retten til at ændre sine supportpolitikker til enhver tid uden varsel.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v74023230_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 29/06/2016