Sådan downloader du Norton Bootable Recovery Tool til dit Norton-program

Det anbefales, at du henter og installerer guiden Norton Bootable Recovery Tool på en computer, som er fri for sikkerhedstrusler, og opretter Norton Bootable Recovery Tool fra den. Hvis du opretter Norton Bootable Recovery Tool på en inficeret computer, er der risiko for, at dvd'en eller USB-nøglen også inficeres.

Download af Norton Bootable Recovery Tool

1. Åbn siden Norton Bootable Recovery Tool.

2. Følg anvisningerne på skærmen for at hente Norton Bootable Recovery Tool.

Når den er færdig med at hente, åbner guiden Norton Bootable Recovery Tool automatisk.

3. Klik på Acceptér og installer i Norton Bootable Recovery Tool for at acceptere brugerlicensaftalen.

Hvis du selv vil vælge, hvor Norton 360 skal installeres, skal du klikke på Valgmuligheder for installation og dernæst klikke på Gennemse. Klik på Ok for at gå tilbage til hovedvinduet.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at oprette en dvd eller et USB-drev med Norton Bootable Recovery Tool. Du kan også oprette et ISO-billede af Norton Bootable Recovery Tool, så du kan brænde det senere eller anvende det på en virtuel maskine.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v74014792_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 13/10/2014