Konfiguration af indstillingerne til netværksproxy

Når du bruger en proxyserver til at etablere forbindelse til internettet, skal du angive proxyserveroplysninger. I vinduet med indstillinger til netværksproxy kan du vælge automatiske konfigurationsindstillinger, proxyindstillinger samt indstillinger for servergodkendelse. Indstillingerne for netværksproxy bruges til at etablere forbindelse til internettet, når du f.eks. aktiverer programmet eller har brug for support.

Sådan konfigureres netværksproxyindstillingerne

1. Start webbrowseren.

2. Vælg Konfigurer netværksproxy i menuen Norton på Norton-værktøjslinjen.

3. Gør et af følgende i vinduet Netværksproxy-indstillinger :

• Hvis browseren automatisk skal finde netværksindstillingerne, skal du markere Find automatisk indstillinger under Automatisk konfiguration.

• Hvis proxyserveren kræver en automatisk konfigurationsadresse, skal du markere Brug automatisk konfigurationsscript under Automatisk konfiguration. Indtast adressen (f.eks. file://C:/Proxy.pac) i feltet URL-adresse.

• Hvis netværket bruger en proxyserver, skal du markere Brug proxyserver til HTTP-forbindelser under Proxyindstillinger. Skriv URL-adressen eller IP-adressen til proxyserveren i adressefeltet, og skriv portnummeret for proxyserveren i portfeltet. Du kan angive en værdi fra 1 til 65535.

• Hvis proxyserveren kræver et brugernavn og en adgangskode, skal du markere Der kræves godkendelse for at etablere forbindelse gennem min firewall eller proxyserver under Godkendelse. Indtast brugernavn og adgangskode i felterne Brugernavn og Adgangskode.

4. Klik på Anvend i vinduet Netværksproxy-indstillinger.

Åbning af indstillingerne for Identity Safe fra Norton-værktøjslinjen

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v74007111_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 28/07/2012