Sådan køres en scanning med Norton Bootable Recovery Tool

Norton Bootable Recovery Tool bruges til at fjerne trusler og gendanne din computer, når den er så inficeret, at du ikke kan starte Windows.

Kør en scanning med Norton Bootable Recovery Tool

1. Læg gendannelsesmediet i drevet, og start computeren derfra.

Gendannelsesmediet kan være en dvd eller USB-nøgle med Norton Bootable Recovery Tool eller cd'en med programmet.

2. Læs licensaftalen, og klik derefter på Jeg accepterer.

3. Klik på Norton Advanced Recovery Scan i vinduet Norton Bootable Recovery Tool.

Funktionen Gem oplysninger om scanningen er valgt som standard. Du kan gemme oplysningerne om scanningen, så du kan annullere ændringerne, hvis det bliver nødvendigt.

4. Klik på Start scanning.

5. Når scanningen er gennemført, skal du fjerne gendannelsesmediet fra drevet eller USB-porten og genstarte computeren.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v73999613_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 13/10/2014