Sådan køres en scanning med Norton Bootable Recovery Tool

Hvis computeren er inficeret, og du ikke kan starte Windows, kan du bruge Norton Bootable Recovery Tool til at fjerne sikkerhedstruslerne og genoprette computeren.

Kør en scanning med Norton Bootable Recovery Tool

1. Læg gendannelsesmediet i drevet, og start computeren derfra.

Gendannelsesmediet kan være en dvd eller USB-nøgle med Norton Bootable Recovery Tool eller cd'en med programmet.

2. Læs licensaftalen, og klik derefter på Jeg accepterer.

3. Klik på Norton Advanced Recovery Scan i vinduet Norton Bootable Recovery Tool.

Funktionen Gem oplysninger om scanningen er valgt som standard. Du kan gemme oplysningerne om scanningen, så du kan annullere ændringerne, hvis det bliver nødvendigt.

4. Klik på Start scanning.

5. Når scanningen er gennemført, skal du fjerne gendannelsesmediet fra drevet eller USB-porten og genstarte computeren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v73999592_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/02/2016