Hvordan man fortryder en tidligere rensning med Norton Bootable Recovery Tool

Norton Bootable Recovery Tool scanner ved hjælp af aggressive teknikker og fjerner inficerede filer, som kan fjerne bestemte filer eller nøgler i registreringsdatabasen for tredjepartsprogrammer, som er installerede på din computer. Hvis du har brug for det, er det muligt at omgøre denne handling og fortryde ændringerne.

Når du fortryder en scanning, gendannes alle de filer, der blev fjernet under scanningen - inklusive alle kendte trusler.

Sådan fortrydes en tidligere rensning

1. Åbn Norton Bootable Recovery Tool.

2. Klik på Norton Advanced Recovery Scan i vinduet Norton Bootable Recovery Tool.

3. For at gennemse og omgøre ændringer fra en tidligere scanning, skal du klikke på Fortryd.

4. Vælg den scanning, som du ønsker at omgøre, og klik derefter på Fortryd.

Når processen påbegyndes, kan du ikke annullere handlingen før alle ændringer, der blev foretaget under handlingen, er omgjort.

5. Når Norton Bootable Recovery Tool er færdig med at gendanne ændringerne, kan du vende tilbage til hovedvinduet og køre en ny scanning.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v73972810_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/02/2016