Jeg kan ikke starte browseren eller oprette forbindelse til internettet

Dette problem kan skyldes en trussel på computeren. Hvis du vil rette fejlen, anbefaler vi, at du kører en scanning med Norton Power Eraser. Genstart computeren i fejlsikret tilstand, og kør Norton Power Eraser.

TRIN 1

Kør Norton Autofix

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Hjælp i hovedvinduet og derefter på Bed om support.

Norton Autofix finder og retter automatisk fejl ved installationen af Norton-programmet eller ved tjenester, som ikke fungerer optimalt på computeren.

3. Klik på Luk.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Start computeren i Fejlsikret tilstand med netværk

1. Afslut alle programmer.

2. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

3. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

msconfig

Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

4. Vælg Sikker start og Netværk på fanen Start i vinduet Systemkonfiguration.

Windows XP: Vælg /SAFEBOOT og Netværk på fanen BOOT.INI i vinduet Systemkonfigurationsprogram.

5. Klik på Ok.

6. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Computeren genstarter i fejlsikret tilstand med netværk.

TRIN 3

Hent og kør Norton Power Eraser

1. Hent Norton Power Eraser.

2. Klik på Gem.

3. Vælg Skrivebord som placering, og klik på Gem.

4. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

5. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

6. Klik på Indstillinger.

7. Klik på Konfigurer under Netværksproxy-indstillinger.

8. Klik på Brug standardindstillinger ud for Indstillinger.

9. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

10. Klik på Ok.

11. Klik på ikonet Scan efter risici i vinduet Norton Power Eraser.

12. Norton Power Eraser udfører som standard en Rootkit-scanning og kræver, at du genstarter computeren. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart. Hvis du ikke ønsker at inkludere Rootkit-scanningen, skal du gå til Indstillinger og fjerne markeringen ud for funktionen Inkluder Rootkit-scanning (Systemet skal genstartes).

13. Vent på, at scanningen bliver fuldført.

TRIN 4

Genstart computeren i normal tilstand

1. Afslut alle programmer.

2. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

3. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

msconfig

Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

4. I vinduet Systemkonfiguration skal du under fanen Start fjerne markeringen af Sikker start.

I Windows XP: I vinduet Systemkonfigurationsprogram skal du i fanen BOOT.INI fjerne markeringen af /SAFEBOOT.

5. Klik på Ok.

6. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Computeren genstarter i normal tilstand, hvilket tager flere minutter.

Hvad gør jeg, hvis dette ikke virker?

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v73924770_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/11/2016