Om siden Min konto

På siden Min konto kan du se oplysningerne for din Norton Account.

Du kan gøre følgende:

• Se og ændre indstillingerne for abonnementet

• Se og opdatere dine personlige oplysninger, f.eks. dit navn, din mailadresse og dit telefonnummer

• Skifte adgangskoden til din Norton Account

• Se og opdatere faktureringsoplysninger, f.eks. faktureringsadressen, betalingsmetoden og bankoplysningerne

• Angiv dine indstillinger

• Se ordrehistorikken og -oversigten for alle de Norton-programmer, du har købt

På siden Min konto har du adgang til følgende afsnit:

Indstillinger for automatisk fornyelse og abonnementer

Gør det muligt at få vist en liste over alle de Norton-programmer, der er registreret på din Norton Account, og at ændre de automatiske fornyelsesindstillinger.

Du kan bruge TIL/FRA -knappen i kolonnen Automatisk fornyelse til at deaktivere automatisk fornyelse af Norton-programmet.

Symantec anbefaler, at Automatisk fornyelse er slået til. Hvis dit Norton-abonnement omfatter Norton Virus Protection Promise, og du deaktiverer Nortons automatiske fornyelsestjeneste, kan du ikke længere nyde godt af Norton Virus Protection Promise og andre fordele ved den automatiske fornyelse.

Du kan angive automatiske fornyelsesindstillinger for dit Norton-program. Tjenesten omfatter løbende opdateringer og beskyttelse år efter år for alle de brugere, der vælger Nortons automatiske fornyelsestjeneste. Der er oplysninger om automatisk fornyelse under Om Nortons automatiske fornyelsestjeneste

Hvis du deaktiverede Automatisk fornyelse, da programmet blev installeret, kan du ikke aktivere Automatisk fornyelse via Norton-kontoen. Du kan dog aktivere Automatisk fornyelse for Norton-programmet, når abonnementet skal fornys.

Ordrehistorik

Her kan du se ordrehistorikken for dit køb af Norton-produktet.

Du kan se bestillingsdato, ordrenummer og ordrens aktuelle status for hvert af de Norton-produkter, du har købt. Du kan klikke på ordrenummeret for at få vist hele ordreoversigten og udskrive fakturaen.

Du kan også vælge at annullere en ordre eller gemme en onlinebestilling, som du har afgivet. Hvis du ikke har bekræftet ordren, kan du se ordreoplysningerne på siden Tjenester. Når du har bekræftet ordren, vises den i ordrehistorikken.

Hvis du ser meddelelsen Handling nødvendig: Gem din bestilling online, når du logger på Norton. Klik her.

Faktureringsoplysninger

Her kan du få vist og ændre faktureringsoplysningerne.

Du kan få vist og ændre din faktureringsadresse og dine betalingsmuligheder, f.eks. dine oplysninger om kreditkort, hævekort og netbank.

Brug funktionen Gem ændringer, når du vil gemme de ændringer, du har foretaget.

Personlige oplysninger

Her kan du se dine kontooplysninger.

Du kan opdatere dine personlige oplysninger og klikke på Gem ændringer for at gemme ændringerne.

Ændringer i adgangskoden til din Norton-konto kan foretages i afsnittet Skift adgangskode. Angiv den eksisterende adgangskode i feltet Nuværende adgangskode. Skriv den nye adgangskode i felterne Ny adgangskode og Indtast ny adgangskode igen.

Du skal gemme ændringerne ved hjælp af funktionen Opdater adgangskode.

Præferencer

Her kan indstille dine præferencer for meddelelser pr. mail og dine personlige præferencer.

Du har følgende valgmuligheder:

• Foretrukket sprog i mails

Her kan du vælge det sprog, du foretrækker at modtage mail og meddelelser på.

I nogle tilfælde modtager du muligvis ikke mail på det foretrukne sprog. Det skyldes, at Norton-programmet ikke fås på det valgte sprog, eller at der ikke fås Norton-support i det pågældende område. I sådanne tilfælde modtager du muligvis mail på engelsk.

• Send mig mail med produktopdateringer og tilbud samt nyhedsbreve om sikkerhed

Markér denne indstilling, hvis du vil modtage mail om nye produkter, tilbud og nyhedsbreve.

Hvis du har valgt at modtage mail fra Symantec, kan du angive dine personlige præferencer for at tilpasse de oplysninger, Symantec sender til dig. Symantec bruger de angivne oplysninger til at sende dig de oplysninger, som er relevante i forhold til dine interesser. Du skal angive oplysninger som dit køn, den måned og det år, du er født, det antal og de typer enheder, du ejer, og de emner, som interesserer dig

Symantec bruger de angivne oplysninger til at tilpasse de oplysninger, du modtager. Symantec bruger ikke dine personlige oplysninger til markedsføring og videregiver dem heller ikke til udenforstående annoncører. Symantec beskytter altid dine personlig oplysninger. Der er flere oplysninger i politikken for beskyttelse af personlige oplysninger.

Brug funktionen Gem ændringer, når du vil gemme ændringerne.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v73858085_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 09/09/2015