Om siden Kontoindstillinger

På siden Kontoindstillinger kan du se oplysningerne for Norton-kontoen.

Du kan gøre følgende:

• Se og ændre indstillingerne for abonnementet

• Se og opdatere dine personlige oplysninger, f.eks. dit navn, din mailadresse og dit telefonnummer

• Skifte adgangskoden til din Norton Account

• Se og opdatere faktureringsoplysninger, f.eks. faktureringsadressen, betalingsmetoden og bankoplysningerne

• Angiv dine indstillinger

• Se ordrehistorik og -oversigt for alle de Norton-tjenester, du har købt

På siden Kontoindstillinger har du adgang til følgende afsnit:

Abonnementer

Gør det muligt at se en liste over alle de Norton-tjenester, der er registreret på din Norton-konto, og at ændre indstillingerne for automatisk fornyelse.

Du kan bruge skydeknappen TIL/FRA ved siden af Automatisk fornyelse til at deaktivere eller aktivere den automatiske fornyelse af Norton-abonnementerne.

Symantec anbefaler, at Automatisk fornyelse er slået til. Hvis dit Norton-abonnement omfatter Norton Virus Protection Promise, og du deaktiverer Nortons automatiske fornyelsestjeneste, kan du ikke længere nyde godt af Norton Virus Protection Promise og andre fordele ved den automatiske fornyelse.

Du kan angive indstillinger for automatisk fornyelse af dit Norton-abonnement. Tjenesten omfatter løbende opdateringer og beskyttelse år efter år for alle de brugere, der vælger Nortons automatiske fornyelsestjeneste. Der er oplysninger om automatisk fornyelse under Om Nortons automatiske fornyelsestjeneste

Personlige oplysninger

Her kan du få vist og opdatere kontooplysningerne.

Du kan opdatere den registrerede mailadresse, adgangskoden til Norton-kontoen og navn og adresse. Derudover kan du indstille mailindstillingerne og vælge at konfigurere to-faktorgodkendelse for at sikre Norton-kontoen.

Du kan læse mere om to-faktorgodkendelse for Norton-konto i To-faktorgodkendelse for Norton-konto.

Faktureringsoplysninger

Her kan du få vist og ændre faktureringsoplysningerne.

Du kan få vist og ændre din faktureringsadresse og dine betalingsmuligheder, f.eks. dine oplysninger om kreditkort, hævekort og netbank.

Bestillingsoplysninger

Her kan du se ordrehistorikken for dit køb af Norton.

Du kan se bestillingsdato, ordrenummer og ordrens aktuelle status for hver af de Norton-tjenester, du har købt. Du kan klikke på ordrenummeret for at få vist hele ordreoversigten og udskrive fakturaen.

Du kan også vælge at annullere en ordre eller gemme en onlinebestilling, som du har afgivet. Hvis du ikke har bekræftet ordren, kan du se ordreoplysningerne på siden Abonnementer. Når du har bekræftet ordren, vises den i ordrehistorikken.

Hvis du ser meddelelsen Du skal kontrollere din Norton-ordre., når du logger på Norton, skal du klikke her.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v73858085_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 12/04/2017