Sådan overføres Norton-tjenesten til en ny enhed

Dit Norton-abonnement leveres med et begrænset antal licenser til at installere Norton på forskellige enheder. Hvis du har opbrugt dine licenser, kan du fjerne en licens fra en ubrugt enhed og installere programmet på en ny enhed. Følg vejledningen nedenfor for at overføre en licens, så du kan installere Norton på en ny enhed.

Overfør Norton-licensen

1. Log på din Norton-konto.

2. Find den enhed, som du ikke længere vil beskytte, på siden Enheder.

Enheden skal være vist med grøn status. Hvis den enhed, du ikke længere bruger, vises med rød eller orange status, kan du fjerne enheden fra Norton-kontoen og frigøre en licens. Du kan læse anvisningerne i Sådan fjerner du en enhed fra Norton-kontoen.

3. Klik på ellipse-ikonet, som vises under enheden.

4. Klik på Administrer licens i den menu, der vises.

5. På siden Administrer enhed skal du gøre følgende:

• Klik på enhedens navn.

• Klik på Fjern Norton under Hvad ønsker du at gøre.

• Klik på Næste.

6. Klik på Ja i vinduet Fjern Norton, som vises.

7. Klik på Installer nu på den side, der vises.

8. Vælg en af følgende på siden Installer på en ny enhed :

• Klik på Download for at installere Norton på enheden.

• Klik på Send link for at installere Norton på en anden enhed.

9. Klik på Næste.

10. Følg instrukserne på skærmen for at fuldføre installationen.

Mange Norton-brugere har delt deres løsning på dette problem i vores brugerforum. Du kan se løsninger fra brugere om overførsel af Norton iNorton Community.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v73856951_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 15/04/2017