Sådan overføres Norton-programmet til en ny enhed

Dit Norton-abonnement leveres med et begrænset antal pladser til at installere Norton på forskellige enheder. Hvis du har opbrugt dine licenser, er du muligvis nødt til at fjerne en licens fra en ubrugt enhed for at kunne installere programmet på en ny enhed. Følg vejledningen nedenfor for at fjerne en licens, så du kan installere Norton-programmet på en ny enhed.

TRIN 1

Overfør den Norton-licens, du ikke bruger længere

1. Log på Norton.

2. Klik på Norton-programmet på siden Tjenester.

3. Klik på papirkurvikonet i kolonnen Fjern licens i afsnittet Administrer mine installationer for at frigive licensen fra den enhed, du ikke længere bruger.

4. Klik på OK i dialogboksen Fjern licens.

TRIN 2

Installer Norton på en ny enhed

1. Gå til norton.com/setup på den enhed, du vil installere programmet på.

2. Klik på Download Norton på den side, der vises.

3. Klik på Acceptér og download.

4. Klik på området, som pilen på skærmen peger på, og følg instrukserne på skærmen.

Hvis programmet ikke downloades, eller hvis der opstår en fejl, mens programmet downloades, kan du genstarte overførslen vha. muligheden Genstart download.

Video: Sådan frigives en licens

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v73856951_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 13/04/2016