Sådan overføres Norton-tjenesten til en ny enhed

Dit Norton-abonnement leveres med et begrænset antal licenser til at installere Norton på forskellige enheder. Hvis du har opbrugt dine licenser, kan du fjerne en licens fra en ubrugt enhed og installere programmet på en ny enhed. Følg vejledningen nedenfor for at overføre en licens, så du kan installere Norton på en ny enhed.

Overfør Norton-licensen

1. Klik på ellipse-ikonet (…), som vises under den enhed, du vil beskytte.

2. Klik på Administrer licens i den menu, der vises.

3. Under Vælg, hvad du vil gøre skal du klikke på Fjern Norton.

4. Klik på Næste.

5. Klik på Ja i det bekræftelsesvindue, der vises.

6. Klik på Overfør licens på siden, der vises.

7. Vælg en af følgende indstillinger i vinduet Tilføj ny enhed :

• Klik på Download for at installere Norton på enheden.

• Klik på Send invitation for at installere Norton på en anden enhed.

8. Klik på Næste.

9. Følg instrukserne på skærmen for at fuldføre installationen.

Mange Norton-brugere har delt deres løsning på dette problem i vores brugerforum. Du kan se løsninger fra brugere om overførsel af Norton iNorton Community.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v73856951_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 01/02/2017