Min Norton-kontoadgangskode blev ændret, men jeg bad ikke om det

Hvis du har modtaget en meddelelse om, at din adgangskode til Norton-konto er blevet ændret, men du ikke har godkendt ændringen, skal du nulstille adgangskoden omgående og kontakte Nortons supportafdeling.

Nulstil din adgangskode til Norton-konto

1. Åbn siden Har du glemt din adgangskode via din Norton-konto.

2. Indtast mailadressen, som du brugte til at købe eller oprette din Norton-konto.

3. Klik på Fortsæt.

4. Du får tilsendt en mail med oplysninger om, hvordan du nulstiller din adgangskode.

Meddelelsen er sendt fra norton@symantec.com.

Kontakt Nortons supportafdeling

• For at sikre, at din konto er beskyttet og oplysningerne er korrekte, har vi brug for nogle oplysninger, så vi kan undersøge dette yderligere. Tag kontakt til Nortons supportafdeling for at indsende flere oplysninger om dette problem.

Norton-kontorelaterede mail sendes typisk fra norton@symantec.com, og de indeholder link til sider på Norton.com eller Symantec.com. Hvis du mener, at dette ikke er en legitim mail, skal du ikke klikke på link i mailen og kun følge de anvisninger, der nævnes i dette dokument.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v73845231_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 19/07/2016