Start Norton-programmet

Når du har installeret Norton-programmet, skal du muligvis åbne det for at kontrollere programmets sikkerhedsstatus eller udføre en opgave. Du kan åbne Norton-programmet ved hjælp af en af følgende metoder.

• Åbn programmet ved hjælp af ikonet på proceslinjen

• Åbn fra Windows-startmenuen

Åbn dit Norton-program fra proceslinjeikonet

• Hvis Norton-programmet kører på din computer, vises et ikon på Windows-proceslinjen. Hvis du ikke kan se ikonet, er det muligvis skjult. Klik på pileknappen for at se de skjulte ikoner på proceslinjen.

Åbn dit Norton-program fra Windows-startmenuen

1. Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, skal du gøre et af følgende:

• Til Windows 8.1/10: Klik på knappen Start og så på Apps eller Alle apps

• I Windows 7 eller Vista: Klik på Start-knappen, og klik derefter på Alle programmer.

• Windows XP: Klik på Start > Alle programmer.

2. Klik på Norton-programmets mappe, og klik derefter på programmets ikon.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v73845050_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/06/2016