Logge på og logge af Identity Safe

Norton Identity Safe beder dig om at logge på din boks, hver gang du begynder en ny Windows-brugersession. Du kan få Norton Identity Safe til at logge dig af boksen automatisk efter den angivne inaktive periode. Du skal indtaste adgangskoden til din boks for at fortsætte med at bruge Norton Identity Safe.

Hvis du vil beskytte dine Identity Safe-data, skal du logge af boksen, når du ikke er i nærheden af enheden. Hvis du vil logge af boksen automatisk, skal du i hovedvinduet klikke på Indstillinger > Sikkerhed og vælge Luk boksen efter <tid> minutters inaktivitet. I Android eller iOS kan du aktivere automatisk aflogning ved at trykke på app-knappen > Indstillinger > Boks > Lås automatisk og vælge tidsintervallet for automatisk låsning.

Hvis du vil logge fuldstændigt af Norton Identity Safe, skal du i hovedvinduet i Norton Identity Safe klikke på din mailadresse og dernæst klikke på Log af Norton-konto.

Hvis du vil logge af boksen i Android eller iOS, skal du trykke på app-knappen og dernæst på Luk boks. Hvis du vil logge fuldstændigt af Norton Identity Safe, skal du trykke på Log af i app'ens hovedvindue. Du kan også logge af Identity Safe ved at trykke på app-knappen > Indstillinger > Konto > Log af.

Du skal være logget på Identity Safe for at kunne se og redigere dine fortrolige data.

Sådan logger du på din cloudboks fra Norton-værktøjslinjen

1. Start din browser.

2. Klik på BOKSEN ER LUKKETNorton-værktøjslinjen.

3. Hvis du bliver bedt om det, skal du i vinduet Log på, eller opret konto bruge mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto til at logge på Identity Safe.

4. Indtast adgangskoden til din cloudboks i vinduet Boks lukket.

5. Klik på Åbn.

Sådan logger du af din cloudboks fra Norton-værktøjslinjen

1. Start din browser

2. Klik på BOKSEN ER ÅBENNorton-værktøjslinjen, og flyt skydeknappen nederst i vinduet mod højre.

Du kan også lukke boksen med skydeknappen i hovedvinduet i Norton Identity Safe.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v73785935_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015