Sådan logger du på og af Norton Password Manager

Norton Password Manager beder dig om at logge på din boks, hver gang du begynder at bruge Windows. Du kan få Norton Password Manager til at logge dig af boksen automatisk efter den angivne inaktive periode. Du skal angive adgangskoden til din boks, hvis du vil fortsætte med at bruge Norton Password Manager.

Hvis du vil beskytte dine Password Manager-data, skal du altid logge af boksen, når du ikke er i nærheden af enheden. Hvis du vil logges af boksen automatisk, skal du i hovedvinduet klikke på Indstillinger > Sikkerhed og vælge Luk boksen efter tid minutters inaktivitet. I Android eller iOS kan du aktivere automatisk aflogning ved at trykke på app-knappen > Indstillinger > Boks > Lås automatisk og vælge tidsintervallet for automatisk låsning.

Hvis du vil logge fuldstændigt af Norton Password Manager, skal du i hovedvinduet i Norton Password Manager klikke på din mailadresse og dernæst klikke på Log af Norton-konto.

Hvis du vil logge af boksen i Android eller iOS, skal du trykke på app-knappen og så på Luk boks. Hvis du vil logge fuldstændigt af Norton Password Manager, skal du trykke på Log af i appens hovedvindue. Du kan også logge af Password Manager ved at trykke på app-knappen > Indstillinger > Konto > Log af.

Du skal være logget på Norton Password Manager for at kunne se og redigere dine fortrolige data.

Sådan logger du på din cloudboks via Norton-værktøjslinjen

1. Start din browser.

2. Klik på BOKSEN ER LUKKETNorton-værktøjslinjen.

3. Hvis du bliver bedt om det, skal du i vinduet Log på, eller opret konto bruge mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto til at logge på Password Manager.

4. Indtast adgangskoden til din cloudboks i vinduet Boks lukket.

5. Klik på Åbn.

Sådan logger du af din cloudboks via Norton-værktøjslinjen

1. Start din browser

2. Klik på BOKSEN ER ÅBENNorton-værktøjslinjen, og flyt skydeknappen nederst i vinduet mod højre.

Du kan også lukke boksen med skydeknappen i hovedvinduet i Norton Password Manager.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v73785935_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/08/2018