Åbn boks

Hvis du ikke har en gyldig Identity Safe-profil, kan du klikke på linket Konfiguration af Identity Safe i vinduet Log på Identity Safe og oprette en profil.

Du kan gemme og administrere følsomme data, herunder kreditkortoplysninger, ved hjælp af din cloudboks.

Hvis du vil logge på din Identity Safe-boks, skal du først konfigurere Identity Safe.

Der er følgende funktioner i vinduet Åbn boks :

Konfiguration af Identity Safe

Bruges til at oprette en Identity Safe-boks og opbevare dine Identity Safe-data.

Når du klikker på linket Konfiguration af Identity Safe, vises vinduet Norton Identity Safe, og du skal klikke på Næste for at konfigurere en Norton Identity Safe-konto.

Log på Norton Account

Bruges til at logge på din Norton Account.

Du skal logge på din Norton-konto, hvis du vil konfigurere en cloudboks.

Oprettelse af en cloudboks i Norton Identity Safe

Logge på og logge af Identity Safe

Om Norton Identity Safe-cloudboksen

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v73783622_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013