Log på Norton-konto

Med Identity Safe kan du oprette en cloudboks, hvor du kan gemme dine Identity Safe-data. Du skal logge på din Norton-konto for at oprette eller få adgang til en cloudboks. Identity Safe-dataene gemmes online ved hjælp af din Norton-konto. Du kan også få adgang til en anden cloudboks, som er knyttet til andre Norton-konti ved hjælp af vinduet Log på Norton-konto.

Du kan kun oprette én cloudboks til en Norton-konto. Hvis du allerede har en Norton Account, skal du logge på med dine loginoplysninger.

Vinduet Log på Norton Account indeholder følgende indstillinger:

Mailadresse

Beder dig angive den mailadresse, der blev brugt under oprettelsen af din Norton Account.

Adgangskode

Beder dig angive den adgangskode, der blev brugt under oprettelsen af din Norton Account.

Husk adgangskode

Her kan du få adgang til Norton Account selv efter du har genstartet eller logget af computeren.

Dette afkrydsningsfelt er som standard markeret.

Log på

Gør det muligt at logge på din Norton Account.

Du skal logge på din Norton-konto for at oprette eller få adgang til en cloudboks.

Har du glemt adgangskoden?

Gør det muligt at hente adgangskoden til din Norton Account.

Hvis du glemmer adgangskoden til din Norton Account, kan du klikke på linket Har du glemt adgangskoden? for at få en midlertidig adgangskode. Du skal bruge den samme mailadresse, som du angav, da du oprettede din Norton Account. Symantec sender en midlertidig adgangskode til din mailadresse. Du skal nulstille din adgangskode, når du er logget på din Norton Account.

Opret ny konto

Gør det muligt at oprette en ny Norton Account.

Sådan opretter du en Norton-konto

Logge på og logge af Identity Safe

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v73760847_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013