Slå fjernadministration til eller fra

Med Fjernstyring kan du fjernadministrere Norton-programmet vha. Norton-kontoen. Når du aktiverer funktionen Fjernadministration, kan du se oplysninger om Norton-programmet og rette visse sikkerhedsproblemer på din enhed.

Når Fjernadministration er aktiveret, sendes der oplysninger om Norton-programmet til din Norton-konto. Når funktionen deaktiveres, offentliggør Norton-programmet ingen oplysninger.

Som standard er Fjernstyring deaktiveret.

I visse tilfælde bliver du bedt om at indtaste adgangskoden til din Norton-konto, når du aktiverer funktionen Fjernadministration.

Aktivering eller deaktivering af Fjernstyring

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Administratorindstillinger.

3. I rækken Fjernstyring skal du flytte skydeknappen Til/fra til positionen Til eller Fra.

4. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Relaterede løsninger

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v73675139_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/03/2018